Waarom filmt Chateau Meiland de vriend van Maxime niet?

Maxime Meiland is nu alweer driekwart jaar samen met cameraman Leroy Molkenboer, maar we zien hem maar niet terug in de SBS 6-hit Chateau Meiland. Waarom is dat?

Maxime Meiland Beeld: Instagram

De realityster van SBS 6 is hevig verliefd op de in Hilversum bekende cameraman, maar de kijker krijgt daar nauwelijks iets van mee. Hij was donderdag ineens even in beeld, namelijk toen de Meilandjes een buurtborrel hielden in Hengelo. De vriend van Maxime bleef daarbij heel erg op de achtergrond en hij werd ook niet aan de kijker geïntroduceerd.

Leroy als figurant

Bart Ettekoven, de baas van Weekend, vindt het maar raar dat Leroy niet te zien is in Chateau Meiland. “Dit vragen wel meer mensen zich af. We weten allemaal dat die liefde ongeveer sinds begin dit jaar speelt. Ze hebben elkaar in februari of maart voor het eerst ontmoet”, zei hij gisterenavond in Shownieuws.

De bladenmaker heeft Leroy al het hele jaar niet voorbij zien komen. “En donderdagavond popte hij ineens op, maar meer als een soort figurant. Hij ging mee naar dat grote diner in dat restaurant daar in Hengelo. Hij zat ook wel aan tafel bij de familie, maar zegt verder niets. Hij is heel erg op de achtergrond en is ook niet geïntroduceerd.

‘Maak er verhaallijn van’

Collega Patty Brard: “Maar misschien lopen die opnames wel een beetje vooruit.”

Bart: “Nee, want hier hadden ze al best wel lang een relatie.”

Patty: “Dat snap ik, maar misschien wil hij wel niet meteen helemaal geïntroduceerd worden, maar langzaam.”

Bart: “Dan moet je later nog eens gaan acteren dat je verliefd wordt. Ze hadden dat ook als een leuke lijn kunnen doen in die serie dat Maxime verliefd werd. Maar toen het echt aan de hand was, was ze misschien ook een beetje onzeker en wilde ze de kat uit de boom kijken.”

Maxime reageert

Hoe zit dit nou precies? Zelf zegt Maxime: “Ik denk dat aan het eind van dit seizoen er misschien een heel klein stukje is waarin hij met stoelen loopt. Dat is waarschijnlijk het enige. We hebben het er wel eens over, maar hij heeft voor nu zoiets van: ik vind het eigenlijk wel prima achter de schermen, maar hij sluit het in elk geval niet uit.”

“Ik vind wel heel erg dat hij moet doen wat hij valt. Ik zou het enig vinden als hij in het programma voorkomt, want hij is nu ook een gedeelte van mij, maar als hij er nog niet klaar voor is, dan is dat ook oké.”

De Meilandjes zijn rond kerst te zien met vier speciale afleveringen.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen