Na mediastorm: Jim Bakkum houdt privé voortaan privé

Jim Bakkum probeert in de toekomst iets minder aandachtsbelust te zijn als het gaat om zijn privéleven. Hij zal privé vaker privé houden om kritiek te vermijden. Dat heeft hij laten weten aan Shownieuws.

Jim Bakkum © Shownieuws

De zanger en acteur lag de afgelopen dagen behoorlijk onder vuur. Hij liet op Instagram zien dat hij na negen maanden op bezoek ging bij zijn oma om haar een knuffel te geven. Het leidde tot driedelige storm aan kritiek: de een vond het belachelijk dat hij de coronaregels overtrad, de ander dat hij zijn oma negen maanden in de steek heeft gelaten en de ander begreep zijn corona-gedachtenkronkels niet.

Jim boos

Jim is er nog steeds boos over, zei hij gisterenavond voor de camera van Shownieuws. “Er waren een aantal tussen die over de anderhalve meter begonnen en ook over het feit dat ik mijn oma negen maanden niet heb gezien.”

Heel irritant, vindt Jim. “Ze zeiden: ‘Hoe kun je nou negen maanden niet naar je oma gaan?’ Nou, ik wil ze uitnodigen om een keer in mijn leven te kijken”, aldus de zanger, die het kennelijk drukker heeft dan minister-president Mark Rutte, die zijn bejaarde moeder zelfs tijdens de coronacrisis nog wekelijks opzocht.

Gedoe

Vanwege alle commotie heeft Jim besloten om de foto’s van zijn oma te verwijderen en privé voortaan gewoon wat meer privé te houden. “Weet je wat het is? Ik heb geen zín in al dat gedoe gewoon, dus ik heb alles eraf gehaald.”

“Ik heb vandaag geleerd dat ik dit soort momentjes, die voor mij heel onschuldig zijn, heel belangrijk zijn en voor mijn oma al helemaal, gewoon niet meer moet delen.”

Terugkijken

De uitzending van Shownieuws kunt u terugzien via de website van KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen