Megablunder: RTL 4 zet finalisten Het Perfecte Plaatje al op Facebook

Een behoorlijke blunder van RTL 4: de tv-zender heeft de twee finalisten van Het Perfecte Plaatje maandagavond per ongeluk gelekt via de eigen Facebook-pagina. De post werd al snel offline gehaald.

Het Perfecte Plaatje © RTL

Bibi Breijman, Stefano Keizers en Janny van der Heijden wisten vorige week alle drie de halve finale van Het Perfecte Plaatje te overleven. Ze strijden vanavond tegen elkaar in het eerste deel van de grote finale; het tweede deel is volgende week te zien. Nu is echter al bekend welke twee finalisten uiteindelijk overblijven en tegen elkaar zullen strijden.

Afvaller

Voordat de twee laatste kandidaten de finale-opdracht aangaan, valt eerst nog de nummer drie af. “‘Naam’ & ‘naam’ scoorden de hoogste cijfers met hun perfecte plaatjes! Wie zie jij volgende week graag winnen?”, meldde RTL gisteren op Facebook. Uiteraard stonden daar in plaats van ‘Naam & naam’ de namen van de twee finalisten.

Berichten op social media worden doorgaans alvast klaargezet en op een bepaald tijdstip gepubliceerd. Kennelijk is er met het plannen van deze post iets misgegaan; die stond namelijk één dag te vroeg online. Na enkele tientallen minuten werd de post snel van Facebook af gehaald door RTL.

Kijkers boos

Trouwe kijkers van Het Perfecte Plaatje reageerden verschrikkelijk teleurgesteld op deze spoiler. Zij zullen de aflevering van vanavond zonder enig gevoel van spanning moeten bekijken. “Vorige bericht hopelijk weg gehaald???😡😫. Ga zeker weer kijken maar wel iets anders nu helaas”, zegt Wilma bijvoorbeeld.

Wilma is lang niet de enige boze kijker. “Leuk voorstukje maar meest jammere is dat jullie gister een spoiler deelden op facebook over de uitslag terwijl de uitzending vandaag is”, zegt Kirsten.

En Lisanne: “Neee RTL heeft een mega spoiler op hun pagina geplaatst over Het Perfecte Plaatje… Zo jammer.”

Een voorproefje van de finale van Het Perfecte Plaatje:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen