Tjitske Reidinga stopt met acteren, onduidelijk wat ze nog meer kan

Groot nieuws in de showrubrieken: Tjitske Reidinga stopt met acteren, omdat het haar niet meer gelukkig maakt. Het is echter onduidelijk wat ze nog meer kan.

Tjitske Reidinga © NPO

Tjitske Reidinga heeft tijdens de eerste coronalockdown ontdekt dat haar hart geen sprongetje meer maakt van acteren, vertelt ze in de nieuwste LINDA. ‘Tjitske Reidinga geeft er de brui aan en stopt met acteren’, kopt RTL Boulevard. En Shownieuws meldt: ‘Tjitske Reidinga stopt met acteren.’

Lastig

De Gooische Vrouwen-bekendheid laat weten: “Ik weet niet of ik nog wel zoveel zin heb om voor de camera of op het toneel te staan als iemand anders. Ik moet het idee van iemand anders vormgeven door te spelen en dat is mooi werk, maar soms ook lastig, omdat ik het zelf heel anders zou doen.”

Tegelijkertijd wordt er nergens gemeld wat Tjitske dan wél gaat doen, want voor zover bekend heeft ze geen andere talenten. Haar werk als talkshowgast in Ladies Night is niet bepaald geslaagd en ook haar vlogserie voor LINDA. was niet heel erg smakelijk – ze filmde zich op een gegeven moment zelfs op het toilet.

‘Shocking’

Bij Shownieuws werd er gisterenavond geschokt gereageerd op dit nieuws. “Ik vind dit wel shocking”, zei presentatrice Celine Huijsmans.

Albert Verlinde gelooft Tjitske niet: “Tjitske zegt wel dat ze stopt, maar ik denk dat ze echt wel weer gaat acteren, maar dat ze nu denkt: ik ga even afstand nemen tot alles. Of ze dan ook de voice-over van die beroemde supermarktketen gaat opzeggen, weet ik niet, want het bedrag dat je daarvoor krijgt, kan ook heel ver van je af staan hoor.”

Tjitske is sinds kort te horen als de stem van de Lidl-reclames.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen