Katja Schuurman boos: ‘Je mag niet kritisch zijn over corona’

Katja Schuurman ergert zich dood aan de kritiek die ze krijgt op haar mening over de coronamaatregelen. Je mag er niets over zeggen in dit land, briest ze vandaag in Veronica Magazine.

Katja Schuurman © William Rutten, RTL

De RTL 4-presentatrice werd gisteren helemaal door de mangel gehaald nadat ze op Instagram kritiek uitte op de strenge lockdown die nu in Nederland geldt. Katja Schuurman vindt het schandalig dat er, in haar ogen, geen rekening gehouden wordt met de schadelijke neveneffecten van een lockdown. Ze heeft echter het idee dat je daar niks over mag zeggen ‘in dit land’.

‘Mag niks zeggen’

Katja laat zich vandaag in de nieuwste Veronica Magazine wederom kritisch uit over de coronamaatregelen. “Er zijn zo veel mensen om ons heen die het zwaar hebben, ook door de maatregelen om Covid onder controle te krijgen. Ik vraag me oprecht af of het voordeel van de maatregelen opweegt tegen de nadelen, al mag je dat niet zeggen.”

Hoewel Katja veel hoon over zich heen krijgt, blijft ze in de bres springen voor mensen die het slachtoffer zijn van de maatregelen. “Mensen zien hun hele levenswerk instorten, wat nog veel erger is in landen waar geen sociaal vangnet is.”

Dood van honger

De RTL 4-ster doelt hier op de landen waar ze de producten van haar goededoelenmerk Return to Sender laat maken. In arme landen hebben ze niet zo’n vangnet als in Nederland, legt Katja uit. “Ik zie dat bij de producenten van Return to Sender, waarmee we werkgelegenheid creëren voor voornamelijk vrouwen in ontwikkelingslanden.”

“Als de mensen daar geen werk hebben, dan hebben ze diezelfde dag geen geld om eten te kopen. Ze gaan misschien dood aan Covid, maar zeker aan honger.”

Gordon

In dezelfde rubriek van Veronica Magazine laat ook Gordon zich uit over corona. Hij vertelt dat hij nauwelijks last heeft gehad van zijn coronabesmetting. “Toen dacht ik: het gaat beginnen, nu is het klaar. Maar er gebeurde niks! Ik zat elke dag met een thermometer in mijn mond, maar ik heb geen seconde koorts gehad.”

“Dat was dus een opsteker, maar mag het? Ik ben een grappenmaker die meestal een soort masker op heeft. Dat werkt als een overlevingsmechanisme dat me normaal gesproken overal doorheen sleept.”

De nieuwste Veronica Magazine ligt momenteel in de winkels, voor zo ver die open zijn.

107 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Ziggy Stardust
december 18, 2020 06:57

Wat lopen er in Nederland toch veel domme mensen rond die corona vergelijken met een griepje , tot ze het krijgen dan praten ze wel anders .

Gast
Pieter
december 18, 2020 06:09

De zoveelste BN’er waarvan het meninkje er totaal niet toe doet en alleen wordt ingegeven uit eigen belang. Wat stelt mevrouw Schuurmans eigenlijk voor? Doordat deze mensen (veel van dit soort zogenaamde BN’ers) in een bubbel leven en daardoor totaal buiten de realiteit staan waar egoïsme voor in dit geval Schuurmans hoger in het vaandel staat dan een andere willekeurige Nederlander, die dus kan sterven en/of ernstig lichamelijke schade mag oplopen wanneer het aan mevrouw Schuurmans ligt. Het is natuurlijk bekend dat haar vriendje een eetschuurtje heeft dat nu natuurlijk niet draait, dat is natuurlijk niet fijn voor mevrouw Schuurmans en haar vriendje, dus moet alles wijken voor mevrouw Schuurmans. Ik hoop voor mevrouw Schuurmans dat zij (of een van haar naasten) niet het Covid-19 virus zal krijgen en geen lucht meer krijgt, maar ik weet dat ze het dan pas zou begrijpen. Het Covid-19 virus heeft nog veel onbekende factoren en veroorzaakt willekeurig slachtoffers in allerlei verschillende categorieën van mensen. Ook mensen die het overleven kunnen ernstige klachten krijgen en blijvende schade oplopen door het Covid-19 virus. Neem het serieus voor uw eigen veiligheid en dat van een ander. Sterkte aan iedereen en hopelijke nog enigszins prettige feestdagen in deze barre tijden. Er gloort hoop aan de horizon.

Gast
Tycho Graagnat
december 18, 2020 08:59
Antwoord op  Pieter

Er gloort hoop aan de horizon. Ik hoop het je hopen.
Of ben je gewoon naief…in jouw geval?

Gast
Michiel
december 17, 2020 11:39

Ze is gewoon een betaalde praatpop van Shell. Ze maakt programma’s voor Shell om kijkers te berispen om minder CO2 uit te stoten, zodat Shell er zelf verder niks aan hoeft te doen. Nu mensen meer thuiswerken ziet Shell hun inkomsten dalen. Tot nu toe zijn alle mensen die zogenaamd kritisch zijn op het kabinetsbeleid allemaal mensen die diep in de reet van grote bedrijven zitten.

Gast
Astrid prins
december 17, 2020 06:59

Ze heeft volledig gelijk.
The cure is worse then the disease.
En al die brullende mensen die vinden dat het de schuld is van degene die het niet serieus nemen, die het aso’s vindt, of tokkies of lopen te schreeuwen dat door ons de zorg op z’n tandvlees loopt.. Nee de zorg loopt op zijn tandvlees door de bezuinigingen van dhr Rutte.
De zorg loopt jaarlijks op z’n tandvlees door de grieppatienten.
En verder zijn die schreeuwers DE angsthazen die de schappen in de supermarkten hebben leeggerausd zodat dezelfde zorg, wij dus, tegen lege schappen aan stonden te kijken. Heel sociaal, zo niet – Tokkie.

Gast
anoniem
december 16, 2020 22:06

Het probleem is misschien dat we het te danken hebben aan de mensen die het niet serieus nemen…

Gast
Claire
december 16, 2020 23:30
Antwoord op  anoniem

denk het ook.
van die mensen die zeggen dat ze het geen leuke discussie vinden als het steeds weer over die overbelaste ic’s moet gaan enzo…

vreselijk dom egoïstisch en asociaal volk.

Gast
Fidel
december 16, 2020 18:14

Als je niet beter zou weten zouden er hier alleen al duizenden doden per dag vallen. En kennen we allemaal zeer veel mensen die ter nauwernood aan de dood zijn ontsnapt. Paniekzaaierij dus.
Moraal van het van het verhaal. Januari gaat het de goede kant op. Februari gaat het boven verwachting. Om.in maart weer massaal op mooiprater Rutte te stemmen. Om daarna uitgeknepen te worden als werkende. Want die miljarden moeten wel.terug komen.

Gast
Tycho Graagnat
december 18, 2020 09:01
Antwoord op  Fidel

Ennnn dit was een alleen een testcase.
Het is altijd weer opnieuw uit te rollen.

Gast
Tycho Graagnat
december 18, 2020 09:37
Antwoord op  Fidel

Je zegt het duidelijk en goed en zo zal het gaan.
Het volk is radeloos en wil eindelijk verlost van het corona tijdperk. Januari enigszins de goede kant, februari gaat het al beter om in maart Rutte en al de toeslagen bandieten ruim baan te geven voor vier jaar het ‘uitknijpbeleid’ voort te zetten.
Want niet alleen moeten de miljarden terug ( aan schulden) terug in de schatkist maar het karwei moet worden afgemaakt en Rutte voelt weliswaar de toenemende druk vanuit de bevolking maar wil kost wat kost zijn laatste stempel(s) drukken en nog een paar moeilijke dossiers afronden.
Daarna hebt u het nakijken en blijft er een gebied over dat tot een uiterst vervuilde gifbelt over na tien of erger nog 14 jaar Rutte.

Gast
Luismaker
december 16, 2020 17:33

Beste Katja.
Al 10 maanden smeek ik om een EERLIJKE en OPEN discussie over covid-19.
Het mag niet. Het is VERBODEN.
En het hele mediakartel doet mee. Sesamstraat, Klokhuis, De Fabeltjeskrant, Man Bijt Hond, Kindertijd en zelfs de Teletubbies !
Geen enkele vorm van kritiek. Het lijkt hier wel Wit-Rusland, DDR, Noord-Korea of Cuba.
Je mag uitsluitend horen, wat er voor je bedacht is.
304.000 doden in Amerika, 1.64 miljoen doden wereldwijd, ziekenhuizen over de hele wereld die overspoelt worden en het niet meer aankunnen,
ENG !!!
Het ergste is dat er nu allerlei betaalde trollen zijn ingezet met het herkenbare “gekkies”, “complotdenkers” of “ontkenners”. Dat is hun afleiding, om de mening van mensen “te hervormen”.
Kijk naar kanalen als: Lil Kleine in Dubai, Nijntje weet het beter, Down The Road, Famke Louise is er klaar mee of Walt Disney Studio.
Allemaal wetenschappers, die weten waar ze over praten.
Oja. Vergeet niet de petitie te ondertekenen: “wij willen weer winkelen”. Binnen een dag al 100.000 keer gedaan !

Gast
Jonnie
december 16, 2020 17:45
Antwoord op  Luismaker

👍 Heel wat beter dan die treurige bijdrage van Huisman!

Gast
Thomas Lauwkouk
december 16, 2020 20:27
Antwoord op  Luismaker

Ik heb je stuk gelezen en zie dat je ‘de media’ niet per sé de ‘Fake News Media’ noemt.
Dit terwijl de Fabeltjeskrant en ook Sesamstraat bekend staan om hun onbetrouwbare en vooringenomen berichtgeving.

Gast
Claire
december 16, 2020 23:32
Antwoord op  Thomas Lauwkouk

Zeg maar gerust sprookjes of fabeltjes.

Noem man en paard!!

Alle Actions Open!!
Wij Willen (Goedkope Chinese) Meuk Kopen!!

Gast
ano@niem.nl
december 16, 2020 17:31

Helaas zijn er heel veel Nederlanders die wel ernstig last hebben.
Je moet het eerst zien of voelen doordat collega’s behoorlijk ziek worden of naasten overlijden in verzorgingstehuizen die een normaal griepje wel hadden overleefd. Het egoisme in Nederland kunnen we maar niet los laten, zelfs nu niet.

Gast
Marianne
december 16, 2020 21:34
Antwoord op  ano@niem.nl

Wie verwijt u nu egoïsme? De mensen die al maanden enkel naar de supermarkt gaan? Afspraken hebben afgezegd? Niet op bezoek gaan bij hun neefje of tante omdat ze niet met de trein durven reizen omdat ze mantelzorger zijn? En als je dan naar een keer naar een winkel wilt die bij jouw portemonnee past dan ben je een egoïst?

Gast
Umfufu
december 16, 2020 17:06

Och lieverd, natúúrlijk mag je kritisch zijn en álles zeggen.
Ik vind je mening over de corona maatregelen en de nadelige gevolgen die ze voor jou hebben, haaks staan op je mening(en) onder “normale” omstandigheden.
Maar dat help ik je wel herinneren wanneer deze corona-shitstorm voorbij is.

Gast
Miranda
december 16, 2020 13:31

De Belgen zeggen dat Nederland een zwalkend beleid heeft. Dat is toch niet voor niks. Vorige week mocht je nog zonder mondkapje naar de rosse buurt, nu mag je niet eens shampoo kopen bij de Action.

Gast
Jonnie
december 16, 2020 15:47
Antwoord op  Miranda

Ja hoor, bij de Belgen gaat het al maanden super, haha!

Gast
Kevin puskop
december 16, 2020 13:21

Ik vraag mij af of katja nog ondergespoten is door tien man tijdens een gangbang afgelopen maanden?

Gast
Jonnie
december 16, 2020 15:11
Antwoord op  Kevin puskop

Weer alleen op je kamertje met je verknipte fantasietjes? Heel sneu!

Gast
Umfufu
december 16, 2020 17:10
Antwoord op  Kevin puskop

Je staat zeker al heel lang droog hè Kevin. Ga je mond spoelen.

Gast
eva
december 17, 2020 20:57
Antwoord op  Kevin puskop

Wat ben jij zielig zeg, lekker van achter je pc, durf je wel, sukkel

Gast
Ziggy Stardust
december 18, 2020 07:02
Antwoord op  Kevin puskop

Nou Kevin misschien mist ze dat we, dat ze met zo`n domme opmerking komt

Gast
Paal
december 16, 2020 13:20

Kritiek mag maar hersenen gebruiken is wel zo verstandig.

Gast
WILKE
december 16, 2020 13:16

HOU JE BEK DICHT LINKSE TYFUS HOER GA JE KRULLETJES ER MAAR WEER VANAF SCHEREN EN OPROTTEN NAAR JE EIGEN SHITHOLEN LANDJE KUNNEN WIJ HIER DE BOEL MET WILDERS WEER OPBOUWEN

Gast
❎ ONGESCHIKT
december 16, 2020 13:27
Antwoord op  WILKE

Hoi Wilke.
Action is dicht vandaag hé.
Leuk dat je er weer bij bent vandaag 🤪

Gast
WILKE
december 16, 2020 13:39
Antwoord op  ❎ ONGESCHIKT

zooooo de trollen zijn weer wakker action is dicht onze tyfusregering pakt alle vrijheden af ze willen ons kapot maken wilders moet onze bevrijder worden we moeten kunnen winkelen wanneer we willen

Gast
Umfufu
december 16, 2020 17:11
Antwoord op  WILKE

Wilke, ga je mond spoelen.

Gast
Claire van Gangelen-Overhaal
december 16, 2020 17:15
Antwoord op  WILKE

Vind ik ook. Jij moet mooie spulletjes kunnen kopen bij de Action wanneer je maar wil. Pas je op dat je niet zwanger wordt meid? Één Wilke vinden we momenteel wel eventjes genoeg op deze wereld. Anders heeft Greet Wilders zoveel om te regeren als die president is.

Gast
John K
december 16, 2020 13:49
Antwoord op  WILKE

HOU JIJ JE BEK OOK MAAR DICHT, WILDERS GAAT VOLGEND JAAR MET PENSIOEN.

Gast
WILKE
december 16, 2020 16:07
Antwoord op  John K

WILDERS ZAL NOOIT MET PENSIOEN GAAN HIJ ZAL DE EEUWIGE PRESIDENT VAN HOLLAND WORDEN WIJ ZULLEN ZEGEVIEREN MET HEM AAN DE ROER

Gast
Jonnie
december 16, 2020 13:55
Antwoord op  WILKE

Dit kan allemaal maar in ons vrije land.

Gast
⚠️IRRITEREND
december 16, 2020 17:12
Antwoord op  Jonnie

Vrijheid van meningsuitbuiting.
Heel goed Wilke. Dat heb je mooi gezegd.
Had je nog eieren nodig? Of koekjes?

Gast
Marga
december 16, 2020 18:15
Antwoord op  WILKE

Wat een schandalige reactie!!!!
Totaal geen innerlijke beschaving. Te eng voor woorden! Zeer ordinair.🤮🤢KATJA voor premier!👍

Gast
010
december 16, 2020 18:34
Antwoord op  WILKE

PVV tokkie

Gast
Juffrouw Ooievaar
december 17, 2020 11:35
Antwoord op  WILKE

Stout!

Gast
eva
december 17, 2020 21:00
Antwoord op  WILKE

heey wilke, wat een elegant berichtje, bedankt dat je de wereld laat kennis maken met jouw ongekende verbaliteit, wij buigen allemaal diep hier voor.

Gast
Birdy
december 16, 2020 13:08

Wow! Die commentaren hier. Een week geleden stonden hier vooral commentaren van mede kritische mensen

Pro vaccinatie trollen leger is nu keihard en agressief aan de gang.

Gast
idioot
december 16, 2020 12:47

Heerlijk te lezen hieronder hoe de meesten weer geheel losgeslagen zijn. Mijn dagelijkse stukje cabaret

Gast
Ruud
december 16, 2020 12:29

Ze heeft blijkbaar meer verstand tussen de benen dan in haar hoofd

Gast
eva
december 17, 2020 21:01
Antwoord op  Ruud

Jij hebt helemaal geen verstand.

Gast
Joris driepinter
december 16, 2020 12:11

@huismaker,al dit geouwehoer zou niet nodig zijn als iedereen eens deed wat er gevraagd wordt.En dat gelul van het lijkt hier wel Wit Rusland of Korea is flauwekul.Daar is meer orde en gezag ,zou hier ook geen kwáad kunnen.En de DDR bestaat al dertig jaar niet meer,of was je dat ontgaan?

Gast
Hans Klok
december 16, 2020 12:07

Groot gelijk Katja!

Gast
Piet
december 16, 2020 12:05

Schijtvolk die bnners

Gast
Pettie Fart
december 16, 2020 11:54

Mens, ga met je baby spelen. Klimaatvervuiler.

Gast
Peanut
december 16, 2020 11:50

Dat is toch dezelfde vrouw die het geen probleem vindt om stomdronken achter het stuur te gaan zitten? Living life on the edge…

Gast
wordt vast verwijderd....
december 16, 2020 11:25

Veronica Magazine is te koop in de betere supermarkten.

Gast
Magnus Dickendorfer
december 16, 2020 11:24

Katja heeft gelijk in deze. Laat het virus rondgaan. We zijn met teveel mensen op deze wereld, dit ruimt op.

Gast
Peanut
december 16, 2020 11:50
Antwoord op  Magnus Dickendorfer

Mag het virus dan eerst naar jou?

Gast
Dennis
december 16, 2020 11:04

Katja moet lekker naar GTST terug gaan, dan is ze weer ergens mee bezig.

Ze verveeld zich dood en gaat dan geen handige dingen roepen!

Gast
De Deugkabouter 🧙‍♂️
december 16, 2020 11:02

Ik had ook een zware vorm van corona , maar na een paar gram cocaïne was het helemaal verdwenen !

Gast
Amsterdams toilet
december 16, 2020 10:57

Uitgeneukt en klaar met pijpen Katja? Bek houden dan verder graag

Gast
Jonnie
december 16, 2020 12:41
Antwoord op  Amsterdams toilet

Goede bijdrage aan de discussie. Kennelijk jeukt het (ook) bij jou.

Gast
Marga
december 16, 2020 18:23
Antwoord op  Amsterdams toilet

Zo ordinair! Gadver. Gebrek aan woorden..🤮

Gast
eva
december 17, 2020 21:03
Antwoord op  Marga

hehehe, eindelijk een verstandig iemand, wat zijn sommige mensen ongelofelijk grof, in nederland mag je volgens mij nog altijd nog zeggen wat je zelf wilt.

Gast
Kevin puskop
december 16, 2020 10:51

Je mag best kritisch zijn over corona enkel is het totaal misplaatst als zo’n smeerpijp als Katja Schuurman dat doet die jarenlang goed geboert heeft met haar gore playboyshoot met die rotte vis en haar wanstaltige gedrag op bnn wat jongeren aanspoorde om gekke dingen te doen. Zij heeft het nooit slecht gehad…

Katja moet dr vieze sperma bek dicht houden, met dr geld…

Gast
wordt vast verwijderd....
december 16, 2020 11:22
Antwoord op  Kevin puskop

Verder alles goed, Kevin?

Gast
Kevin puskop
december 16, 2020 12:00

Houd je k a n k e r b e k

Gast
Meubilair
december 16, 2020 12:15
Antwoord op  Kevin puskop

Doeslief Kevin…

Gast
Umfufu
december 16, 2020 17:13
Antwoord op  Kevin puskop

Stel je niet zo aan Kevin, je mag vast weer snel naar school.

Gast
Peanut
december 16, 2020 10:38

Je mag best kritisch zijn. Probleem met de meeste kritische mensen is dat ze compleet doorslaan en gewoon krankzinnige taal uitslaan.

Gast
haha
december 16, 2020 12:09
Antwoord op  Peanut

U bent kritiekloos en neemt alles braaf aan?
Mag ik u dan ff van achteren nemen, want u bent toch al met uw hoofd in het zand… ;-)))))

Gast
Sjors Boomschors
december 16, 2020 10:31

Katja; als je echt zo medelevend bent, stort dan een deel van je fortuin over naar de mensen in de armere landen.. zonder er iets terug voor te willen… Dan hebben ze te eten, onderdak en kan jij lekker op twee oren slapen.

Als alles dan weer normaal is, dan kan je verder uitbouwen…

Laten de specialisten hun werk doen en niet zelf het al wetende oracle willen uithangen als je niet alle insights bezit.. Kan mezelf niet voorstellen dat de regering Nederland opzettelijk naar de kl*te wil helpen…
Gaat alles dan goed?; nee, het kan altijd beter maar niemand kan de toekomst voorspellen..

Gast
Return to Sender
december 16, 2020 11:02
Antwoord op  Sjors Boomschors

Hoi Sjors.
Katja helpt sinds een aantal jaar arme mensen in verre landen aan werk, een inkomen en een toekomstperspectief. Google maar.
Dat is slimmer dan zomaar iets roepen.

Gast
Koen
december 16, 2020 11:06
Antwoord op  Return to Sender

ze helpt alleen haar imago, als ze echt wil helpen geeft ze al haar geld weg en gaat ze fulltime werken in Afrika.

Gast
❎ O N G E S C H I K T
december 16, 2020 12:24
Antwoord op  Koen

Dat is wat jij zou doen?
Al je geld weggeven en fulltime werken in Afrika?

Wat een onzinnig geleuter.
Dit is geen discussie.
Jij praat poep.

Gast
Koen
december 16, 2020 12:33

Als ik begaan was met die mensen zou ik dat doen, maar ja ik doe het niet want ik ben niet zo begaan met die mensen HAHAHAHa

Gast
Darwina Klaagnoot
december 16, 2020 10:28

De RTL 4-ster steunt goededoelenmerk Return to Sender.
Het gaat over Afrikaanse landen mensen.
Niet over Nederland. Relax.
Dat project Return To Sender geeft jonge vrouwen in bv KENIA en NEPAL een opleiding tot naaister. Die mensen zijn arm.

Een dag geen handel is een dag geen maaltijd voor de familie.
Dat is best erg.

Gast
Raarten van Mossem
december 16, 2020 10:26

Godallemachtig.

Gast
x x
december 16, 2020 10:59
Antwoord op  Raarten van Mossem

Nietszeggend

Gast
Raarten van Mossem
december 16, 2020 12:15
Antwoord op  x x

Daarom zeg ik ook: ‘godallemachtig’.

Gast
Jeroen Smit
december 16, 2020 10:21

Die hysterische BN’ers die schreeuwen om aandacht om bang te zijn om in de vergetelheid te raken omdat er weinig werk is doodvermoeiend voor ons burgers.
Die praatprogramma’s zijn al een lange weg om doorheen te komen waar feiten en meningen door elkaar lopen.

Gast
Koen
december 16, 2020 10:21

Leeft Katja eigenlijk al van het minimale zodat ze 90% van haar inkomen kan geven aan die mensen die misschien dood gaan van de honger. Kleine geste als je zo begaan bent met mensen. #Return to Sender

Gast
Nada
december 16, 2020 10:19

Die Veronica gids die nu in de winkels ligt is ongeveer twee weken geleden door de redactie definitief samengesteld.

Gast
Lee King
december 16, 2020 10:14

Nee, terecht dom wijf!

Gast
Luister
december 16, 2020 10:13

Domme teef!

Gast
Kleutertje Luister
december 16, 2020 11:01
Antwoord op  Luister

Nietszeggend

Gast
Huismaker
december 16, 2020 10:10

Beste Katja.

Al 10 maanden smeek ik om een EERLIJKE en OPEN discussie over covid-19.
Het mag niet. Het is VERBODEN.
En het hele mediakartel doet mee. Kranten, NPO, SBS, RTL, Radio1 …

Geen enkele vorm van kritiek. Het lijkt hier wel Wit-Rusland, DDR, Noord-Korea of Cuba.
Je mag uitsluitend horen, wat er voor je bedacht is.
ENG !!!

Het ergste is dat er nu allerlei betaalde trollen zijn ongezet met het herkenbare “gekkies”, “complotdenkers” of “ontkenners”. Dat is hun afleiding, om de mening van mensen “te hervormen”.
Kijk naar kanalen als: Cafe Weltschmerz, The GYGS, Een oorlog reeds verloren of Blue Tiger Studio.
Allemaal wetenschappers, die weten waar ze over praten.
Oja. Vergeet niet de petitie te ondertekenen. Fvd nl. Binnen een dag al 100.000 keer gedaan !

Gast
kabouter Zwamneus 🍄
december 16, 2020 10:13
Antwoord op  Huismaker

Jij wil dat de mensen jouw geklets-uit-de-nek voor waar aan gaan nemen.
Dan zou ik me ook wel twee keer bedenken.

Gast
B.T.
december 16, 2020 10:15
Antwoord op  Huismaker

Discussies verboden ??! Ik word inmiddels bijna niet goed van de discussies elke dag op tv, sociale media enz. mbt dit onderwerp. Waar heb je het over?

Gast
Vrolijke Frans
december 16, 2020 11:04
Antwoord op  B.T.

Ga toch lekker netflixen joh. Wind je niet zo op.

Gast
Guttegut
december 16, 2020 10:16
Antwoord op  Huismaker

Ik smeek al maanden dat jij is gaat werken i.p.v. dagelijks ouweteringhoeren op deze site niksnut!

Gast
Vrolijke Frans
december 16, 2020 11:11
Antwoord op  Guttegut

Guttegut, er was is een onbenul die niet is zijn taal beheerste. Daar kunnen we het met z’n allen toch wel over is zijn, nietwaar?
Van mij hoef jij niet te gaan werken hoor pruttelprut, zelfs niet is als putjeschepper.
hahaha

Gast
Peanut
december 16, 2020 10:40
Antwoord op  Huismaker

Kijk, dit soort gekkies bedoel ik nou.

Gast
Vrolijke Frans
december 16, 2020 11:12
Antwoord op  Peanut

Ik ben het helemaal met je “is”.

Gast
Boh foi toch
december 16, 2020 11:44
Antwoord op  Huismaker

Toe maar nog meer van dat onzinnige gezwam, jij bent al net zo’n hersenloze teef als die inhoudsloze doos van Schuurman. Leipert weet jij eigenlijk wel hoeveel jongeren er nu zwaar ziek zijn, ga je daar maar eens in verdiepen.

Gast
John
december 16, 2020 10:09

Vergassen die gek🐷

Gast
Matty
december 16, 2020 10:03

Een ontzettend dom kindvrouwtje!

Gast
G.ossip
december 16, 2020 09:57

Je mag er wel wat van vinden en zeggen als het maar de zelfde mening als dat van de overheid is ,kleur je buiten de lijntjes word je afgeserveerd en een hoek in gedreven,Corona is er maar de maatregelen zijn buiten proportioneel in 1 2 3 komt u maar.

Gast
Greet
december 16, 2020 10:03
Antwoord op  G.ossip

Dat zal over een paar jaar blijken!Nu nemen ze het zekere voor het onzekere en ik pas mij daar bij aan want ik weet het ook niet.
Ik hoop dat we snel resultaten gaan zien van deze nieuwe lockdown.

Gast
B.T.
december 16, 2020 10:09
Antwoord op  G.ossip

Het gaat om het ontlasten van het ziekenhuishuispersoneel, de ic bedden ed. Wat is jouw oplossing hiervoor dan?

Gast
G.ossip
december 16, 2020 10:25
Antwoord op  B.T.

9 maanden hebben ze de tijd gehad om IC verpleegkundige bij te laten scholen omdat zij ooit wegbezuinigd zijn,er was een covid boot terbeschikking gesteld inclusief personeel is geen gebruik van gemaakt, en dan de burgers een schuldcomplex aanpraten omdat zij deden wat menselijk is,kiezen voor je eigen gezondheid,ben je ziek blijf je binnen zoniet gewoon naar buiten,meestal zijn het ook de mensen die financieel gezien weinig pijn hebben aan de maatregelen,kijk wat er gebeurd met de hardwerkende ondernemers,er vallen straks meer doden onder hen en uitgestelde zorg dan aan Corona.

Gast
Peanut
december 16, 2020 10:43
Antwoord op  G.ossip

Wat een onzin loop je te verkondigen. Er staan zoveel domme dingen in je post dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Ik hoop dat ze snel ook meer investeren in geestelijke gezondheidszorg, want die heb je duidelijk nodig.

Gast
Berend
december 16, 2020 11:18
Antwoord op  Peanut

Je weet best wel waar je moet beginnen, want zoveel domme dingen staan er niet in trol.

Gast
G,Onder
december 16, 2020 10:48
Antwoord op  G.ossip

Maar wat is jouw oplossing van het probleem nu?

Gast
Peanut
december 16, 2020 10:41
Antwoord op  G.ossip

Omdat jullie gestoord zijn!

Gast
G.ossip
december 16, 2020 10:47
Antwoord op  Peanut

Lekker makkelijk scoren zo zonder inhoudelijke bijdrage,onnadenkende dwaas dat je bent.

Gast
Vrolijke Frans
december 16, 2020 11:19
Antwoord op  G.ossip

Peanut weet het zelf al, verstand van een pinda.

Gast
Beisonderig
december 16, 2020 10:46
Antwoord op  G.ossip

Heb jij een betere manier om de ziekenhuisopnames te verminderen?

Gast
J a
december 16, 2020 11:21
Antwoord op  Beisonderig

Waarom wil jij dat G.ossip voor jou denkt?

Gast
G.ossip
december 16, 2020 11:43
Antwoord op  Beisonderig

Ziekenhuis opnames is niet zózeer het punt,het gaat erom dat het personeel er niet is omdat het in 10 jaar tijd is weg bezuinigt, 2018/19 zaten de ziekenhuizen met het zelfde probleem en moesten patiënten verspreiden door Nederland,veel griep doden vooral onder de ouderen en wie hoor je daar over? Werd er toen de economie kapot gemaakt en werden mensen toen van elkaar geïsoleerd en vervreemd door het angst infuus.

Gast
Claire
december 16, 2020 13:32
Antwoord op  G.ossip

Nee joh. Lul niet.
Veel verpleegkundigen zijn momenteel zelf ziek. In die paar jaar tijd user echt wel gewerkt aan betere capaciteit, betere machines, efficiëntere behandelmethodes.

Als je niet weet waar je over praat zeg dan niks. Je klinkt als een hol vat.

Gast
Greet
december 16, 2020 09:52

Sowieso moet Katja haar mond houden met dat gemaakte stemmetje.Zo irritant.

Gast
G.ossip
december 16, 2020 10:03
Antwoord op  Greet

Wow wat een nietszeggende bijdrage en je mist duidelijk enig inzicht in het geheel.

Gast
Noppes
december 16, 2020 10:17
Antwoord op  G.ossip

Goed onderbouwd ook
👎

Gast
Nada
december 16, 2020 10:14
Antwoord op  Greet

Goed onderbouwd ook 👎

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen