Johan Derksen: ‘Imago Johnny de Mol nu al bezoedeld’

Het is nog geen maand geleden dat de rel rondom zijn ex Shima Kaes losbrak, maar het imago van Johnny de Mol is nu al volledig bezoedeld. Dat heeft Johan Derksen gezegd in Veronica Inside.

Johan Derksen © Veronica Inside

Johan Derksen zit in het kamp van Johnny de Mol, de zoon van zijn baas. “Bij de kwestie Johnny de Mol gaat het duidelijk om geld en dat vind ik zó ontzettend onfatsoenlijk. Ik begrijp best dat Johnny de Mol en zijn vader het vervelend vinden dat dit in de publiciteit komt, maar ik zou als ik Johnny zeggen: ‘Joh, schrijf over me en zeg over me wat je wil, maar je krijgt geen stuiver.’”

Imago

Wilfred Genee vraagt zich af of het handig is om te zwijgen. “Nee, maar ondertussen wordt natuurlijk wel je imago behoorlijk besmeurd.”

Johan: “Ja, maar dat imago is nu al bezoedeld. Ik zou absoluut geen regeling treffen. Je moet je nooit door chantage in een hoek laten drukken. Laat ze lekker blij zijn met hun vunzige boekje.”

Wilfred: “Het gaat niet zo zeer om dat boek, hè? Zij hebben Mark Koster, de schrijver van het boek, ook aangesproken. Zij zegt dat er daadwerkelijk een poging tot doodslag is gedaan.”

Pak rammel

René van der Gijp: “Ja, het wordt steeds erger. Dat was het in het begin ook niet, een poging tot doodslag. Het was eerst gewoon dat hij haar een keer een pak rammel had gegeven. Nou ja…”

Johan: “Wat is daar mis mee?”

René: “Ja, ik wil het ook niet goed praten, maar…”

Wilfred: “Ja, nu kom je wel op een hellend vlak hè?”

Ordinair cashen

Marcel van Roosmalen: “Ik ben het wel met Johan eens. Je moet je niet laten afpersen. Dat is toch vrij belachelijk?”

Johan: “Als zij toen het gebeurde, als het eventueel gebeurd is, aangifte gedaan had, dan heb je het volste recht, dan wordt het een zaak en is het ook geloofwaardig, maar nu is het gewoon ordinair cashen.”

U kunt de aflevering van Veronica Inside terugzien op KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen