Irene Moors durft koningin Máxima niet naar TV Kantine te vragen

Irene Moors heeft koningin Máxima tijdens hun recente ontmoeting niet gevraagd naar wat zij vindt van haar persiflage in De TV Kantine. Dat zegt de presentatrice in tijdschrift Weekend.

Irene Moors en koningin Máxima © Shownieuws

De tv-presentatrice en de koningin ontmoetten elkaar begin december tijdens de opening van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021. Irene Moors blunderde toen flink door koningin Máxima verkeerd aan te spreken. Ze durfde het daardoor na de plechtigheid niet meer aan om met Máxima over ditjes en datjes te praten.

TV Kantine

Koningin Máxima was al vrij snel weer vertrokken, vertelt Irene. “Ik heb nog gezegd: ‘Het was fijn om u te ontmoeten.’ Ze keek me aan en zei iets terug, maar had haar mondkapje op en daardoor verstond ik het niet. Maar haar ogen waren heel vriendelijk.”

Irene besloot niet om de stoute schoenen aan te trekken en over De TV Kantine te beginnen. Daarin heeft ze Máxima jarenlang gepersifleerd. “Ik heb Máxima niet durven vragen of ze mijn persiflage van haar in De TV Kantine gezien had,’ zegt Irene. ‘Misschien wel als we een gesprek hadden gevoerd, maar dat kon niet.”

IJs

Er was geen tijd en ruimte voor koetjes en kalfjes, aldus Irene. “Na afloop was ze gelijk weg. Dat vind ik jammer, want ik had nog best een wijntje met haar willen drinken. Als het ijs gebroken was, was ik aan die vraag misschien wel toegekomen, maar het mocht niet zo zijn.”

Is Irene geïnspireerd geraakt voor een volgende persiflage? “Naast de openingshandeling heeft ze verder niet echt iets gedaan, dus. voor De TV Kantine heb ik er niet veel van geleerd. Ik heb ander beeldmateriaal waar ik meer van leer, vooral als ze praat.”

Persiflage

Irene Moors kroop ook voor De TV Kantine al in de huid van Máxima:

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen