Het is zo ver: Anna Nooshin debuteert in De Slimste Mens

Vanavond is het dan zo ver: influencer Anna Nooshin debuteert als kandidaat in het kijkcijferkanon De Slimste Mens. Ligt ze er al na één aflevering uit of is ze toch niet zo blond als velen denken?

Anna Nooshin in De Slimste Mens © NPO

De verwachtingen van de deelname van Anna Nooshin aan De Slimste Mens zijn erg laag gespannen, maar dat waren ze bij de andere kandidate Emma Wortelboer ook. Zij verraste vriend en vijand echter door vorige week het maximale aantal van zeven afleveringen aan te tikken. Daarmee heeft ze een plekje bemachtigd in de finaleweek van de quizshow.

Eng

Gaat Anna Nooshin een Emma Wortelboertje uithalen? Haar tegenstanders zijn vanavond Frank Evenblij en Andries Tunru. “Ik heb vannacht niet heel goed geslapen, eerlijk gezegd. En de angst werd nog groter toen ik hier kwam en zag wie mijn tegenstanders waren”, vertelde ze voor de opnamedag.

“Maar ik heb mezelf beloofd dat ik dit jaar nog iets moest doen wat ik héél eng vond. En ik kan je echt vertellen dat ik dit echt nog honderd miljoen keer enger vind dan live presenteren of een museum openen of een foto plaatsen voor een miljoen mensen. Die dingen zijn allemaal een stuk minder eng dan dit.”

Kijkcijferkanon

Hoe dan ook: Anna Nooshin kan zich verheugen op een miljoenenpubliek. Er kijken de afgelopen dagen enorm veel mensen naar het tv-programma van Philip Freriks en Maarten van Rossem op NPO 2. Zowel op maandag als dinsdag kwam de show uit op een score van 1,8 miljoen kijkers.

Anna Nooshin was eerder dit jaar negatief in het nieuws nadat ze een interview afbrak na een moeilijke vraag:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen