Humberto Tan ergert zich aan kritiek op Champions League naar RTL

Humberto Tan wordt doodmoe van mensen die nog steeds roepen dat de Champions League thuishoort bij de NPO. Hij ergert zich aan die hang naar het verleden, laat hij blijken op Twitter.

Humberto Tan © William Rutten

Het Champions League-voetbal was tot 2015 te zien bij de publieke omroep, maar was vanwege de bezuinigingen op de NPO niet langer op te brengen door de NPO. Het toernooi vertrok naar SBS en gaat volgend naar Humberto’s RTL. Toch zijn er nog steeds mensen die de Champions League het liefst weer bij de NOS willen hebben.

Mooi nieuws

Humberto vindt het leuk dat de Champions League naar zijn RTL gaat. “Champions League voetbal bij RTL. Wat een mooi nieuws!!!”, twittert hij.

Daarop zegt iemand: “Waarom is dat mooi nieuws? wat heb jij tegen Veronica en SBS?”

Humberto weer: “Niets! Ik ben gewoon blij voor RTL!”

Verloedering

Ene Rogier spreekt vervolgens van ‘verloedering’. “Wat een verloedering… Champions League hoort gewoon bij de publieke thuis.”

Humberto geprikkeld: “Ja…wat een schande hè. Die verloedering is al jaren en jaren bezig…..Ik mis die bruine leren ballen ook nog steeds en waarom zijn er geen sintelbanen meer in voetbalstadions. En die staanplaatsen wil ik ook terug!!!”

Rogier daarop: “Haha een licht hoge nostalgische waarde heb ik wel ja voor Champions League bij de NOS. Maar oke doe het dan op RTL 4 ofzo, maar het gaat naar RTL 7. Dat is nog meer een campingzender dan SBS of Veronica. Nog een reden om gewoon naar Ziggo te kijken op die avonden.”

Tweet

De tweet van Humberto:

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen