Irene Moors niet meer hot in tv-land: ‘Gelukkig al financieel onafhankelijk’

Irene Moors merkt dat er in de tv-wereld niet bepaald om haar gevochten wordt sinds haar SBS-exit eind 2018. Gelukkig is ze al financieel onafhankelijk. Dat vertelt de presentatrice in tijdschrift LINDA.

Irene Moors © SBS/Elvin

Na al die jaren bij RTL 4, was het drie jaar durende avontuur van Irene Moors bij SBS 6 geen succes. Inmiddels zien we haar nauwelijks meer op televisie. Ze was vorig seizoen nog te zien als presentatrice van de Heel Holland Bakt-nabeschouwing op NPO 1, maar die neemt André van Duin straks weer over. Nu resteert alleen nog De TV Kantine.

Nog niet klaar

Irene is ‘zeer tevreden, maar nog niet klaar’. “We werken nu aan het twaalfde seizoen van De TV Kantine, maar bij nieuwe projecten denkt een zenderbaas niet meteen aan een vrouw boven de vijftig. Toch blijft iets met een tafel vol mensen en een goed gesprek me trekken.”

Net als Jochem van Gelder heeft Irene de hoop nog niet opgegeven. “Ik ga ervan uit dat er nog iets moois komt, en tot die tijd vermaak ik me prima.”

Financieel al binnen

Gelukkig hoeft Irene zich geen zorgen te maken over haar inkomen. Ze hoeft namelijk nooit meer te werken. “Financieel heeft het tv-werk me onafhankelijk gemaakt, dat is fijn. Bij de commerciëlen is het hard werken, maar er wordt ook hysterisch goed betaald.”

Ze prijst zich daar erg gelukkig mee. “Ik ben op zondag geboren en altijd wel een beetje een zondagskind gebleven. Prachtige carrière gehad, mooie prijzen gewonnen, goed verdiend.”

Het LINDA-interview met Irene Moors kunt u lezen via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen