Gordon vlucht terug naar Nederland: ‘Lockdown in Zuid-Afrika’

SBS 6-ster Gordon is halsoverkop teruggevlucht naar Nederland, omdat Zuid-Afrika weer in lockdown is gegaan. Hij blijft tien dagen in quarantaine. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard.

Gordon Beeld: Tijd voor MAX

Gordon schrok zich helemaal het leplazarus toen het kabinet vorige week besloot om vanwege de Britse coronamutatie per direct een vliegverbod in te stellen voor vluchten uit Zuid-Afrika. Hij liet álles vallen waar hij mee bezig was en probeerde om nog nét voor het verbod terug te reizen. Dat lukte hem niet.

Maand eerder terug

Uiteindelijk liet het management van Gordon weten dat hij tóch in Zuid-Afrika zou blijven en wel tot eind januari. Daar is hij nu van teruggekomen: de entertainer is een maand eerder dan gepland weer teruggekeerd.

Inval-Ikink Lex Uiting gisteren in RTL Boulevard: “Hij zou tot eind januari in Zuid-Afrika blijven, maar zijn management laat vandaag aan ons weten dat hij eerder is teruggekomen omdat alles daar in lockdown is. Ook zeggen ze dat hij uiteraard de tiendaagse verplichte thuisquarantaine gewoon gaat ondernemen, maar met wie is niet bekendgemaakt.”

Patty in de bres

Er ontstond vorige week behoorlijk wat controverse toen de niet-noodzakelijke buitenlandse reis van Gordon op televisie werd verdedigd door zijn goede vriendin en collega Patty Brard. “Hij heeft wel echt een heel zwaar jaar gehad”, zei ze bijvoorbeeld. En: “Het was wel eventjes uitpuffen.”

Dat zware jaar moet Gordon nu eenzaam afsluiten. “Ik mag voor de vierde keer dit jaar (dit keer alleen) in quarantaine. Het jaar had niet eenzamer kunnen worden afgesloten but ‘ learning to love yourself is the greatest love of all’ zong iemand ooit!”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen