SBS 6-ster Martien Meiland pleit voor betere mondkapjesdiscipline

Martien Meiland denkt dat we met z’n allen nóg beter moeten letten op het juiste gebruik van mondkapjes. Alleen zo houden we de coronacrisis onder controle. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf.

Martien Meiland © SBS 6

Hoewel Martien Meiland zelf weinig last heeft van de coronacrisis – de realityster loopt helemaal binnen met zijn programma’s op SBS 6 en zijn goed verkopende biografie – leeft hij wel mee met ondernemers die wél lijden onder de coronacrisis. Hij hoopt dat we de pandemie snel onder controle kunnen krijgen met elkaar.

Voorzichtiger

Gevraagd naar zijn goede voornemens voor 2021, antwoordt Martien: “Als ik dan toch íets moet noemen, dan zou ik zeggen: wees nóg voorzichtiger met die mondkappen. Zet ze op waar het moet, want een virus dat nog meer gaat ronddolen is gewoon doodeng.”

We moeten zo snel mogelijk weer terug naar normaal, aldus Martien. “Rutte moet zo snel mogelijk weer tegen ondernemers kunnen zeggen: ’Hop, open die handel!’ Zelfstandigen lijden vreselijk onder dit drama. Echt, ongelooflijk.”

Zure appel

Martien hoopt dat we met z’n allen heel goed naar de regels luisteren. “Als we ons nu allemaal aan de regels houden en even door die zure appel heen bijten, dan kunnen we snel weer lekker naar de winkels toe.”

Persoonlijke goede voornemens heeft Martien niet. “Ik heb nooit iets gehad met goede voornemens. Dat is allemaal zo’n poppenkast. Mensen zijn op oudejaarsavond altijd van alles van plan, maar een maand later is er niets van terechtgekomen.”

Martien en mondkapjes

Zelf zijn Martien en mondkapjes volgens SBS 6 ‘een heel moeilijke combi’:

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen