Rob Goossens klaagt: ‘Matthijs van Nieuwkerk wil alleen per mail’

Rob Goossens vindt het nog steeds een beetje vervelend dat Matthijs van Nieuwkerk zich niet ‘live’ wil laten interviewen, maar alleen per e-mail. Dat laat hij blijken in een bericht op Twitter.

Rob Goossens Beeld: RTL Boulevard

Telegraaf-journalist Rob Goossens publiceerde gisteren, net als het AD, een vraaggesprek met Matthijs van Nieuwkerk in verband met zijn nieuwe programma Matthijs Gaat Door. Een spannend interview is het niet bepaald geworden en dat is ook niet zo gek: Matthijs wilde alleen per e-mail antwoorden.

Mailen

Matthijs gaat al jaren zo om met verzoeken van de pers. “Matthijs van Nieuwkerk doet helaas nooit interviews. Dus als je een inkijkje in zijn hoofd wilt, moet je hem mailen. Deze week kreeg ik een mailtje terug. Een ding staat vast: hij heeft een uitstekende pen!”, aldus Rob op Twitter.

Schrijver Johan van Boven daarop: “Wat als de gasten die hij benadert voor zijn show zeggen: ik ga niet aan een tafel zitten, mail me maar?”

Rob: “Dit is natuurlijk wel een belangrijk punt. Heb Matthijs herinnerd aan het feit dat Laurentien Brinkhorst DWDD een uur eerder wilde opnemen zodat de RVD kon meekijken. Ging hij ook niet mee akkoord.”

Vrij en blij

Veel laat Matthijs niet los in zijn korte interview met De Telegraaf. Hij geeft aan De Wereld Draait Door niet te missen. “Ik voel me vrij en blij. De overgang was ook zonder klachten of nare bijverschijnselen.”

“Gelukkig, moet ik zeggen, want je weet natuurlijk nooit helemaal zeker van jezelf of je wel zo makkelijk zonder die adrenaline kunt om dagelijks op het scherp van de snede een talkshow te maken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen