Diederik Jekel gruwelt van ‘snobistische’ Nico Dijkshoorn

Diederik Jekel ergert zich dood aan de ‘snobistische’ wijze waarop Nico Dijkshoorn zich over hem uitlaat. Dat laat de tv-persoonlijkheid van RTL weten in een bericht op Twitter.

Diederik Jekel © William Rutten

De wetenschapsjournalist van RTL Boulevard is vanaf januari een van de panelleden in de nieuwe amusementsshow Beat The Champions van Chantal Janzen. De persfoto lijkt volgens Nico Dijkshoorn wel op die van De Jakhalzen. Ook twittert hij: “Diederik Jekel zag ik laatst iets van Gordon vinden in RTL Boulevard. Mooie wetenschappelijke loopbaan.”

Snobistisch

Dat schiet bij Diederik in het verkeerde keelgat. “Nico al 95 keer leg ik op RTL uit hoe corona werkt en hoe we hier doorheen moeten komen. Ook toen ik naast je in de studio zat was ik al journalist. Waarom zou je in vredesnaam zo snobistisch doen. Maak ook filmscenario’s en theatervoorstellingen en help onderwijs verbeteren…”, twittert hij.

Diederik is zijn horizon aan het verbreden. “Ik doe nog veel meer en soms dus een quiz. Format uit het VK heeft die kledingstilo ook. Heeft geen fuck met Jakhalzen te maken. Kortom je zit er een beetje naast en kijkt wat onaardig neer op mensen. Niet nodig toch?”

Risicogroep

Tot slot laat Diederik weten: “Oh en echt zojuist over het nieuwe filogenetische cluster B1.1.7 verteld van SARS-COV-2 bij Boulevard en wat dit mogelijk doet voor vaccin en besmettelijkheid. Misschien nuttig voor jou als risicogroep. Lijkt me nuttig en constructief. Gewoon ook eens proberen. Is te gek!”

Nico: “Dat is waar ook. Je doet veel meer. Ik heb je ooit in een kroeg uit zien leggen waarom twee touwtjes altijd in de knoop raken. Dat was heel boeiend.”

Tweet

De Twitter-ruzie:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen