Natacha Harlequin hoopt dat tv-carrière vervolg krijgt in 2021

Natacha Harlequin hoopt dat haar carrière als tv-presentatrice een vervolg krijgt in 2021, ondanks het floppen van Dit Vindt Nederland. Dat geeft ze aan in de nieuwste Veronica Magazine.

Natacha Harlequin © Cornelie Tollens

Haar veelbesproken optreden in de racismespecial van Veronica Inside heeft van Natacha Harlequin een bekende Nederlander gemaakt. SBS 6 had hoge verwachtingen en gaf haar een eigen vooravondshow: Dit Vindt Nederland. De kijkcijfers waren bedroevend en het programma werd al snel van de buis gehaald.

Zware dobber

Natacha vond het best moeilijk om haar eerste tv-flop te verwerken. “Als je dan tot de conclusie moet komen dat het niet wordt omarmd door het publiek, is dat balen. Sterker nog: het doet pijn. Tegelijkertijd kijk ik er positief op terug: ik voel alleen maar dankbaarheid dat ik dit heb mogen leren.”

Ze is erachter gekomen dat ze tv-maken echt heel erg leuk vindt. “Ik heb altijd gezegd dat ik me niet kan voorstellen dat er iets leuker is dan de strafrechtadvocatuur, maar als ik zie hoeveel plezier ik heb beleefd aan Dit Vindt Nederland, dan komt dat een heel eind in de buurt.”

Vervolg tv-carrière

De hoofdbaan van Natacha blijft die van advocate, maar ze heeft zeker de ambitie om ook in 2021 dingen te gaan doen op televisie. Ze staat open voor een nieuw eigen programma.

“Ik blijf absoluut werkzaam in de advocatuur, maar ik zal in 2021 ook regelmatig op tv te zien zijn. Als vaste deskundige bij M en Shownieuws, maar ik voer ook gesprekken over andere programma’s. Komt er iets moois op mijn pad, dan sluit ik niets uit.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen