Beau van Erven Dorens staat open voor deelname aan The Roast

Beau van Erven Dorens staat ervoor open om te worden afgeslacht in de Comedy Central Roast en daarmee in de voetsporen te treden van Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B.

Beau van Erven Dorens © RTL

De Comedy Central Roast is een jaarlijks programma waarin een bekende Nederlander compleet geroast wordt door een aantal collega’s en andere BN’ers. Het is veruit het meest bekeken programma van Comedy Central. Er keken veel mensen naar de edities met Gordon (464.000), Giel Beelen (603.000), Johnny de Mol (514.000) en Ali B (427.000).

Beau in The Roast?

Beau vindt het een spectaculair format. “Ik heb dus die aflevering met Gordon gezien. Heb je die ook gezien? Die heb ik echt wel gewoon drie of vier keer gezien. Dat vond ik zo ongelooflijk grappig. Iedereen was toen heel erg goed. Het was de eerste keer en ik dacht: Jezus, dat dit in Nederland kan: bravo. Ik dacht: bravo”, zei hij gisteren in zijn talkshow.

Krijgen we Beau ook een keer te zien in deze show? “Ik ben wel eens gevraagd ervoor, maar ik denk: dan moeten al die mensen die meedoen ook wel mensen zijn, waarvan ik denk: die kunnen me echt goed slachten.”

Huilen van lachen

Peter Pannekoek kan dat in elk geval goed, zei Beau tegen de komediant. “Jij hebt me trouwens ook wel eens een keer geslacht en dat vond ik echt schitterend. De tranen vlogen uit mijn ogen van het lachen.”

Beau werd in de zomer van 2017 keihard geroast door Peter Pannekoek in de allereerste aflevering van zijn toenmalige talkshow RTL Summer Night. “Ze noemen je een kijkcijferkanon en dat is volgens mij omdat als je op tv komt de kijkers wegschieten. Echt waar, je hebt een ongekend talent voor mislukking”, bitchte hij onder meer.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen