Bart Ettekoven walgt van baksteenbeklag Imanuelle Grives

Bart Ettekoven, hoofdredacteur van Weekend, wordt er behoorlijk cynisch van dat Imanuelle Grives klaagt dat Nederland haar als een baksteen heeft laten vallen. Dat zegt hij op Instagram.

Bart Ettekoven Beeld: William Rutten

Imanuelle Grives werd vorig jaar door de Vlaamse politie opgepakt vanwege drugsdealen. “Ik had het gevoel dat heel Nederland me als een baksteen liet vallen. Van de ene op de andere dag ging ik van een ‘niet echt uitgesproken, wel leuke en gezellige actrice’ naar ‘die drugsdealer’”, klaagde ze dit weekend in de krant.

Dikke tranen

Walgelijk, vindt Bart Ettekoven. “Ik vind alles prima, maar nou gaat deze tante het echt een beetje te overdrijven. Kijk, dat je je boekje probeert te verkopen en in allemaal talkshows gaat zitten met een heel zielig verhaal en dikke tranen, dat vind ik allemaal prima, dat mag. Maar dan moet je niet gaan roepen dat we jou ook nog hebben laten vallen.”

Imanuelle moet de hand in eigen boezem steken, vindt Bart. “Jíj bent degene geweest die met een rugzak vol met drugs naar een feestje is gegaan en daar allemaal mensenlevens in gevaar hebt proberen te brengen, willens en wetens.”

Schandalig

Bart heeft geen idee wat Imanuelle dan wél verwacht had na haar arrestatie. Als je wordt opgepakt met een hele apotheek aan drugs, dan moet je niet raar opkijken als er negatieve publiciteit ontstaat, vindt Bart.

“Hadden we dan moeten gaan roepen: ‘Oh, wat schandalig dat ze je hebben opgepakt! Oh, kom hier, kom terug! Wat schandalig van de Belgische politie dat ze je hebben opgepakt!’ Nee, zo werkt het niet in het leven meid.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen