René Froger in Beau tegen Imanuelle Grives: ‘Je zwijgt over die drugs!’

René Froger greep gisterenavond in tijdens het Beau-interview met ex-drugsdealer Imanuelle Grives. Hij vindt dat ze te veel naar anderen wijst: “Wat ik steeds niet hoor in dit verhaal, zijn die kutdrugs.”

René Froger en Imanuelle Grives © Beau

Imanuelle Grives werd in 2019 opgepakt op het festival Tomorrowland met een grote hoeveelheid drugs. De actrice heeft daarvoor maandenlang moeten brommen in de Vlaamse cel. Nu heeft ze daar, bij gebrek aan acteerwerk, maar een boekje over geschreven en dat kwam ze gisteren promoten in de talkshow van Beau van Erven Dorens.

Er is volgens Imanuelle heel wat voorafgegaan aan het drugsdealen. Ze wees bij Beau naar alles en iedereen: naar haar moeilijke jeugd, haar lastige leven, haar vervelende vader en ga zo maar door. Haar recreatieve drugsgebruik zou daardoor zijn ontspoord en dat leidde tot het dealen van drugs.

René grijpt in

René Froger vindt dat Imanuelle iets meer de hand in eigen boezem moet steken. Hij denkt dat de externe factoren waar zij last van had, werden getriggerd door haar eigen recreatieve drugsgebruik.

De Toppers-zanger: “Is dat wel zo? Het enige wat ik steeds niet hoor: het gaat hierom. Je wordt op een gegeven moment opgepakt met pillen en wat ik steeds niet hoor in dit verhaal, zijn die kut-drugs. Dat hoor ik dus steeds niet. De drugs versterkt alle gevoelens of niet? Ik mis een beetje die aansluiting nu.”

Tien keer zo boos

Beau van Erven Dorens: “De aansluiting is dat in die rollercoaster met al die feesten en die zelfdestructie, daar zat al die drank en drugs in.”

René: “Dat begrijp ik, maar die gevoelens die je hebt met je vader of met andere mensen: drugs versterkt die gevoelens natuurlijk ook. Als je boos bent, word je misschien wel drie of tien keer zo boos.”

Beau: “Ja, je wordt totaal labiel.”

‘Wat is je vraag?’

Imanuelle begreep niet precies wat René bedoelde: “Ik probeer je vraag te… Wat is je exacte vraag daarover?”

IC-opperhoofd Ernst Kuipers: “Dat het door de drugs zelf kwam.”

René: “Ja, dat is toch de aanzet geweest van de destructie?”

Daar gaf Imanuelle geen eenduidig antwoord op. “Ik ben op 16 juli 2011 voor het eerst drugs gaan gebruiken en dat is steeds meer geworden. De twee jaar voor Tomorrowland ging het steeds verder”, verklaarde ze.

Het Beau-interview met Imanuelle Grives kunt u bekijken op de RTL-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen