André Hazes jr. na grove belediging John de Mol: ‘Misverstand’

De grove belediging van André Hazes jr. aan het adres van mediamiljardair John de Mol berust op een misverstand. Dat heeft zijn manager laten weten aan RTL Boulevard.

André Hazes jr. Beeld: William Rutten

Monique Westenberg, de verloofde van André Hazes jr., plaatste aan het begin van de week een wel héél pikant filmpje in haar Instagram-stories. Ze liet haar volgers zien hoe ze thuis met vrienden een spelletje Hints aan het spelen waren. André was tijdens zijn beurt behoorlijk druk in de weer met de nazigroet. “Hij probeert John de Mol uit te beelden”, schreef Monique erbij. “LOL.”

Adolf Hitler

Een vrij bizarre manier om op John de Mol te hinten natuurlijk. Na twee keer de nazigroet te hebben uitgebeeld, raadde een van zijn vrienden: ‘Adolf Hitler?’ Dat antwoord bleek echter helemaal niet mogelijk te zijn, omdat de oud-dictator niet op de kaartjes stond, merkte een andere aanwezige op: “Nee, die staat er niet tussen man.”

RTL Boulevard schrok behoorlijk van het hele gebeuren en hing gelijk bij het management van André Hazes jr. aan de telefoon. Die heeft aan de showrubriek laten weten dat alles berust op een vergissing. “Het management van André zegt dat het een misverstand is”, zei inval-Ikink Lex Uiting in de uitzending van woensdagavond.

Door elkaar gehaald

Lex Uiting: “John de Mol en Hitler zouden samen op een kaartje hebben gestaan en die werden vervolgens door elkaar gehaald bij het uitbeelden. Ze willen benadrukken dat John de Mol André niet als Hitler heeft uitgebeeld en dat ook nooit zou doen. John de Mol was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.”

Volgens het management stond Adolf Hitler dus wél op een van de Hints-kaartjes, terwijl dat volgens een van de aanwezigen dus níet het geval was. En waarom Monique dan in vredesnaam ‘hij probeert John de Mol uit te beelden’ bij het filmpje schreef, is ook al niet duidelijk.

Voor André is het nu vooral te hopen dat John net zo vergevingsgezind is als Monique.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen