Bizar: André Hazes jr. beeldt John de Mol uit met nazigroet

SBS 6-presentator André Hazes jr. heeft zijn baas John de Mol op een wel héél opmerkelijke manier uitgebeeld tijdens een potje Hints. Dat is te zien in een video op zijn Instagram Stores.

André Hazes jr. © Instagram

Monique Westenberg, de verloofde van André Hazes jr., plaatste de beelden van het Hints-spelletje online. “Hij probeert John de Mol uit te beelden”, schreef ze erbij. In de eerste video doet André een nazigroet en maakt hij delegerende gebaren en in de tweede video (zie onderstaand) doet hij de nazigroet nog eens dunnetjes over. “LOL”, aldus Monique.

Hitler

Als André voor de tweede keer de nazigroet uitdeelt, raadt een van de aanwezigen: “Hitler?” Al snel schudt André nee met zijn hoofd. “Nee, die staat er niet tussen man”, merkt iemand anders op.

Het is natuurlijk een behoorlijk pijnlijke manier om John de Mol uit te beelden. Het is algemeen bekend dat John de touwtjes strak in handen houdt en zo’n beetje alles wat er bij Talpa gebeurt controleert, maar om hem nou met een soort nazi te vergelijken gaat ook wel weer heel erg ver.

Wél wordt John vaak vergeleken met Kim Jong-un, de leider van Noord-Korea. “De Mol bezit in televisiekringen een Noord-Koreaanse reputatie”, is bijvoorbeeld te lezen in de biografie van Patty Brard.

De beelden

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen