Angela de Jong lacht om Gordon: ‘Hij zong kneitervals bij Op1’

De ruzie tussen Angela de Jong en Gordon laait weer een beetje op. De AD-diva roept vandaag in haar column dat hij gisteren ‘kneitervals’ zou hebben gezongen in Op1.

Gordon © NPO

Angela de Jong zag Gordon donderdagavond aan tafel bij Op1 zitten en hoorde alle Gordon-clichés voorbijkomen. Ze heeft het dan over teksten als ‘de afgelopen weken waren de zwaarste van mijn leven’, ‘ik heb een terugval gehad, maar nu gaat het uitstekend’ en ‘ik laat me niet meer gek maken door anderen’.

Egocentrische man

Toen Gordon aan het eind van het gesprek ook nog even een traan hield, had Angela ze echt allemaal afgevinkt. “Met die traan was mijn Gordon-bingokaart meteen vol”, sneert ze.

De opiniediva zet de tv-entertainer neer als een egocentrische man. Hij wilde volgens haar álle onderwerpen kapen. “Dat is het fijne van zo’n interview met Gordon. Het zet de rest van het wereldleed zo lekker in perspectief. De coronacrisis? (…) Het valt allemaal in het niet bij wat Gordon moet doormaken.”

Kneitervals

Het hoogtepunt kwam echter pas na het interview: het optreden van Gordon met zijn nieuwe single. En dat was écht niet om aan te horen, bitcht Angela.

“De stembanden van Gordon zijn na vijf jaar een tikkeltje uit vorm, bewees hij toen hij zijn nieuwe single ten gehore bracht bij Op1. Al past kneitervals zingen tijdens je grote comeback dan wel weer moeiteloos bij al het andere drama in zijn leven.”

De column van Angela de Jong kunt u lezen in het AD.

Het optreden van Gordon:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen