Sylvie Meis reageert op Aldi-kritiek: ‘Is gerespecteerde supermarkt’

Sylvie Meis reageert op de felle kritiek die ze heeft gekregen op haar samenwerking met de discount-supermarktketen Aldi. Ze vindt het juist een ‘gerespecteerd’ supermarktbedrijf.

Sylvie Meis Beeld: Aldi

Het gezaghebbende entertainmentblad Privé heeft zijn vraagtekens gezet bij de deal tussen Sylvie Meis en Aldi. Zowel in Nederland als Duitsland gaat de supermarktketen allerlei lingerie en nachtmode van Sylvie in de schappen leggen. Tot nu toe afficheerde Sylvie zichzelf juist altijd met dure en luxueuze merken. Het einde van haar carrière is nabij, stelt Privé.

‘Aldi heel gerespecteerd’

Zelf ziet Sylvie dat helemaal niet zo, reageert ze nu in diezelfde Privé. “Het is een heel gerespecteerde winkelketen hier”, zegt de lege diva vanuit Duitsland. “Het is iets waar je trots op moet zijn. Want je komt pas tot zo’n samenwerking als ze zeker weten dat freaking iedereen weet wie je bent.”

De setjes van Sylvie zijn enorm goedkoop, maar ze verzekert dat het geen goedkope rommel is. “De prijzen van mijn collectie liggen tussen de acht en zestien euro, voor een kimono is dat natuurlijk crazy. En ik wilde niet iets wat je na drie keer wassen moet weggooien, alles is eco-friendly geproduceerd.”

Duitse tv-comeback?

De rest van het interview is niet zo heel boeiend. De vragensteller van Privé heeft de hele Sylvie-bingokaart afgewerkt. Van Rafael van der Vaart tot Estavana Polman en van zoontje Damián en haar nieuwste liefdespartner: alles komt aan bod. “Ik mis Damián wel heel erg. Dat is iets waarmee ik struggle”, lepelt ze op.

Wel vertelt Sylvie nog dat ze voorsorteert op een Duitse televisiecomeback. “Ik denk dat er wel wat gesprekken gaan komen. Bij ProSieben heb ik dit jaar een paar grote shows gedaan. Dat is een goede manier om te kijken of iets bij je past en of er een klik is. Zo heb ik het destijds ook bij RTL gedaan door mee te doen met Let’s Dance. En dat heeft destijds goed uitgepakt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen