‘SBS 6 werkt aan Op Volle Toeren met René Le Blanc’

SBS 6 werkt aan een revival van de vroegere Chiel Montagne-show Op Volle Toeren, maar dan met René Le Blanc als presentator. Dat onthult Privé-vedette in de studio van Privé TV.

René le Blanc Beeld: Wessel de Groot

Hoewel het programma Ik Geloof In Mij de afgelopen weken een behoorlijke kijkcijferflop was op de vrijdagavond van SBS 6, heeft één van de hoofdrolspelers plotseling een sterrenstatus vergaard: René Le Blanc, die onlangs de oorlog verklaarde aan Angela de Jong. Zijn ambities zijn torenhoog, niet alleen op muziek-, maar ook op tv-gebied.

Op Volle Toeren

René schoof zichzelf vorige week in de VARAgids naar voren als nieuwe tv-ster. “Ik wil het over muziek hebben. Wat mij betreft zijn er veel te weinig muziekprogramma’s op tv. Vroeger had je Toppop en Op volle toeren. Nederland mag wel een voorbeeld nemen aan de Duitse televisie. Daar heb je geweldige shows met prachtige decors en mooie choreografieën.”

Vervolgens: “Ik zou heel graag zien dat een programma als Op volle toeren terug zou komen. En dan zou ik mij graag ook graag als presentator willen aanbieden.”

SBS 6 heeft er oren naar

Daar heeft SBS 6 wel oren naar, heeft Jan Uriot vernomen. “Deze jongen doet eigenlijk hetzelfde wat Martien Meiland heeft gedaan. Die heeft bij Talpa een paar keer geroepen: ‘Weet je wat je zou moeten doen? Je moet Wie van de Drie terughalen. Dat is zó’n leuk programma en dan ga ik in dat panel zitten.’”

“En wat doet René Le Blanc nou in de VARAgids vorige week? Hij laat gewoon opschrijven van: ‘Op Volle Toeren moet terugkomen, maar dan niet die versie met Ali B, maar die van Chiel Montagne en dan moet je mij dat laten presenteren.’ Als je dat vaak roept, dan gebeurt het.”

Zo ook in dit geval, aldus Jan. “Ik heb hem maandag dus gesproken en die gesprekken zijn op het ogenblik gaande. Op Volle Toeren zal dan in 2021 terugkomen. Gewoon bij de SBS 6 natuurlijk. Gaat gebeuren hoor, let op.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen