Loretta Schrijver twee nachten wakker door bizarre nachtmerrie

Voor een ochtendpresentatrice als Loretta Schrijver is de dagelijkse nachtrust cruciaal, maar dat schoot er deze week een beetje bij in. Een bizarre nachtmerrie hield de Koffietijd-vorstin nachtenlang wakker.

Loretta Schrijver © Koffietijd

Loretta Schrijver heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een verschrikkelijk nare droom gehad over haar kleine teen. “Het valt mij mee dat ik zo wakker ben. Ik heb twee nachten slecht geslapen. Dan zal je zeggen: ‘Who cares?’ I know, I know, I know, maar ik wil toch even iets vertellen wat ik nog nooit heb gehad.”

Kleine teen

Het is Loretta nog nooit overkomen dat een nachtmerrie over haar kleine teen voor zo veel onrust zorgde. “Ik ben nu 64 jaar en ik heb eergisteren de hele nacht gedroomd over mijn kleine teen. Ik heb de hele nacht gedroomd dat er allerlei medici bezig waren met mijn teen en de volgende ochtend werd ik dus wakker met een pijnlijke teen.”

Toen ze wakker werd, was Loretta’s kleine teen helemaal rood en dik. “Uiteindelijk ben ik ermee naar de dokter gegaan en heb ik een antibioticum gekregen. Die dokter kon niks vinden. Het teentje is rood en dik.”

Unicum

Het is voor het eerst dat Loretta een probleem heeft aan haar voeten. “Het was een rare droom, maar het klopte dus wel, want mijn kleine teen deed ontzéttend pijn. Dat heb ik nog nooit gehad. Ik heb nog nooit een eksteroog gehad of een hamerteen; dat heb ik allemaal nog nooit gehad.”

“Ik loop dus nu van top tot teen met een antibioticakuur vanwege een klein teentje, waarvan we niet weten wat er precies mee aan de hand is. Zielig, hè?”

Koffietijd met Loretta Schrijver kunt u terugzien op de website van RTL.

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen