Raemon Sluiter neemt ‘zeurende’ Angela de Jong in de zeik

Ex-tennisser Raemon Sluiter, die jarenlang tv-columns heeft geschreven voor Veronica Magazine, neemt vandaag op de socials Angela de Jong in de zeik. Dat is te volgen op Twitter.

Raemon Sluiter Foto: Op1

Het is af en toe bijna niet geloven wat er allemaal uit de pen van Angela de Jong rolt. Ditmaal heeft ze een heel epistel geschreven over de bril van presentatrice Margriet van der Linden, van wie ze groot fan was tot ze ‘links-activistische’ televisie begon te maken. Ze vindt dat de talkshowhost haar bril per direct moet afzetten als ze op televisie is.

Raemon Sluiter zat de column van Angela met enig ongeloof te lezen. “Schijnbaar lastig zappen met de afstandsbediening op je schouder”, zegt hij, verwijzend naar Angela’s beroemde foto waarop ze strijdlustig met haar favoriete voorwerp poseert.

‘Lastig zappen met je schouder’

Met enig cynisme vervolgt Raemon: “Hoe zapt ze? Gaat dat ding mee met boodschappen doen? Zoveel vragen.”

De acterende ijdeltuit Jan Kooijman daarop: “Luister, je kunt grappen maken Rae. Maar ik ben wel blij dat er in ieder geval IEMAND is die zich druk maakt om de belangrijke dingen in het leven in deze saaie, nieuwsloze tijd.. #priorities #bril.”

Raemon vervolgens: “Ik heb in de wandelgangen gehoord dat de volgende column over het armbandje van Jan Joost van Gangelen gaat, maar pin me er niet op vast.”

321 kapsels

Jan: “Ben enorm teleurgesteld dat mijn 321 verschillende kapsels gedurende de draaiperiode (anderhalf jaar) van Hij is een Zij nog niet zijn opgemerkt.”

Als iemand opmerkt dat Angela haar afstandsbediening zelfs mee onder de douche neemt, antwoordt Raemon: “Ze moet vooral doen waar ze zin in heeft, maar hoop niet dat ze er een column over schrijft.”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen