Bomvolle laatste Jinek: Chantal, Glennis én Beau op visite

RTL-miljonair Eva Jinek mag na vanavond weer maandenlang op vakantie. Vanavond is de grote seizoensfinale van haar talkshow Jinek en die zit bomvol met bekende gasten. Dat heeft RTL 4 laten weten.

Eva Jinek Foto: RTL, William Rutten

Amerika-liefhebber Eva Jinek had er eigenlijk gehoopt dat in deze laatste week van haar talkshow de nieuwe Amerikaanse president bekend zou zijn, maar dat laat nog even op zich wachten. Ze bespreekt vanavond wel weer de laatste ontwikkelingen.

Joe Biden en Glennis Grace

Na dagen van stemmen tellen, moddergooien en chaos lijkt er eindelijk een einde in zicht voor de Amerikaanse verkiezingen. Zoals het er nu naar uitziet gaat Joe Biden de 46e president van de Verenigde Staten worden. “We bespreken het laatste nieuws met Michiel Vos, Joost Eerdmans en Özcan Akyol.”

Verder is de ietwat ordinaire zangeres Glennis Grace te gast. “De zangeres brengt na ruim 2 jaar haar nieuwe single ‘Geen Traan’ uit. Het is een persoonlijk nummer dat gaat over haar relatiebreuk met haar vriend Levy. Vanavond vertelt ze over deze periode en treedt ze natuurlijk op.”

RTL-promotie

Daarnaast bestaat het programma volledig uit RTL-promotie. “Teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard gaan morgen onder leiding van Chantal Janzen weer terug in de tijd in een nieuw seizoen Oh, Wat Een Jaar!’. Vanavond vertelt de presentatrice in Jinek over haar nieuwe presentatieklus en keren we even terug naar het jaar 1990.”

The Masked Singer is het tweede RTL-programma dat aan bod komt. “The Masked Singer houdt ons al weken in zijn greep. Vanavond schuiven de twee afvallers van vanavond bij ons aan.”

Het derde pr-blokje is voor de RTL-titel Beau, die maandag weer te zien is op de late avond. “Met een speciale rol voor Beau van Erven Dorens die vanaf maandag weer het stokje overneemt van Eva!”

Nieuwe miljoenenvilla

De komende maanden heeft Jinek weer volop de tijd om haar eerste RTL-miljoen uit te geven. Waarschijnlijk zal ze samen met haar vriend Dexter druk aan de slag gaan om leuke dingetjes te kopen voor hun nieuwe huis.

Eva en Dexter gaan net als veel andere bekende Nederlanders in Abcoude wonen. Ze worden daar de buren van onder meer Arie Boomsma en Peter van der Vorst. De villa die ze heeft gekocht kost 1,5 miljoen euro.

Jinek is direct na The Masked Singer te zien op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen