‘Ondankbare’ Meilandjes moeten SBS 6 hitkerst bezorgen

Martien Meiland en zijn familie beginnen zo’n beetje de pilaar te worden waar heel SBS 6 op drijft. Met vier kerstspecials van Chateau Meiland moeten ze de zender ook dit jaar een hitkerst bezorgen.

Martien Meiland Bron: Tijmen van Hul

Na het grote succes van de kerstspecials van vorig jaar, zet SBS 6 ook deze kerst weer volop in op de Meilandjes. “Goed nieuws voor alle fans van Chateau Meiland! Het wordt hoe dan ook wijnen, wijnen, wijnen tijdens de kerstdagen dit jaar: fans kunnen dan genieten van meerdere kerstspecials!”, kondigt de tv-zender aan.

Het wordt een heuse Meiland-kerst bij SBS 6. “Zo is er niet één, niet twee, niet drie, maar zijn er maar liefst vier specials te zien tijdens Kerstmis. Op 22 en 23 december is Chateau Meiland bij SBS6 op de buis en op kerstavond komt er zelfs een dubbele aflevering.”

Opgenomen in Zweden

De kerstspecials van Chateau Meiland zijn reeds opgenomen in Zweden. “Ze waren vorig jaar natuurlijk in hun chateau, maar ze wonen nu in Hengelo. Daar hebben ze een geweldige boerderij, maar qua corona kan het daar nu iets minder heftig dan vorig jaar. Wat hebben ze dus besloten? Ze gaan naar Zweden”, zei Guido den Aantrekker gisteren in Shownieuws.

Krijgen we de nieuwe vriend van Maxime Meiland ook te zien? “Leroy is de nieuwe vriend van Maxime en die heeft ook een tijdje als cameraman bij Shownieuws gewerkt. Ik denk dat ze hem met een strik eromheen om de kerstboom gaan leggen. Ik denk dat we hem allemaal gaan zien.”

Ondankbaar?

Tv-kenner Rob Goossens vindt het opvallend dat de kijker de Meilandjes zo blijft omarmen. Hij wijst erop dat Martien Meiland zich nogal vijandig opstelt tegen de fans van het programma.

Zo zei Martien in de talkshow Jinek: “Ik kan er nog niet aan wennen dat je ineens een bekende Nederlander bent. Ja, het bevalt me wel op zich. Ik vind het ook helemaal niet erg als ik aangesproken word, zolang ze maar niet de hele dag bij de bel op ons hek drukken. Dan moet ik elke keer van mijn living naar de gang lopen en kijken wie het is. Dan zijn het altijd fans. Ik kan niet de hele dag naar buiten lopen.”

Ondankbaar, vindt Rob. “Ik heb vreselijk medelijden met die man. Het zal je toch maar gebeuren dat je de hele tijd fans te woord moet staan. Ik word hier een heel klein beetje cynisch van hoor. Dan denk ik: je kiest er toch verdorie zelf voor op het moment dat jij een realityster wordt?”

“Je hebt je fans nodig en wat Martien nu aan het doen is, gaat hem niet helpen om het op de lange termijn te bestendigen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen