Na Angela de Jong lacht ook Wilfred Genee om ‘kneitervalse’ Gordon

De muzikale comeback van Gordon gaat niet bepaald gepaard met lovende recensies. Nadat Angela de Jong al keihard zijn optreden bij Op1 onderuit haalde, geeft Wilfred Genee nu af op zijn optreden bij Even Tot Hier.

Gordon en Wilfred Genee Beeld: NPO

Vlak voor het weekend was Gordon te gast in Op1 om zijn nieuwe liedje te zingen, maar dat was volgens Angela echt kneitervals. Gelukkig kreeg hij op zaterdag al een herkansing, want toen zat Gordon met een persiflage op Donald Trump in de NPO 1-show Even Tot Hier. ‘Kon ik maar even Biden zijn’, zong hij, maar dan wel héél vals, aldus Wilfred Genee.

Vals gezongen

Wilfred had het erover met zijn sidekicks in de radiovariant van Veronica Inside. “Ik zag het op Twitter losgaan en toen ik ben gaan kijken, viel het me tegen. Ik had er meer van verwacht”, aldus sidekick Rick Romijn.

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Ik dacht dat het expres vals was gezongen.”

Wilfred: “Dat zal toch wel?”

Rick: “Nee, hij haalt het gewoon niet.”

Niels: “Het is ook hoog hoor dit, Jezus.”

‘Te veel verwacht’

Wilfred denkt dat de verwachtingen gewoon iets te hoog gespannen waren. Hij vond Gordon niet alleen vals zingen, maar hij vindt ook dat er meer uit de persiflage te halen was. “Het was wel best leuk gedaan. Misschien is je verwachting zo groot dat het daardoor komt.”

“Er stond op internet: ‘Hij deed zijn mimiek ook zo goed naar’, maar hij stond alleen maar met z’n handen heen en weer te zwaaien. Dat viel dus ook wel mee. Maar het was wel heel leuk verwacht. Het was erg vermakelijk.”

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen