Michiel Vos mag op visite bij Joe Biden in het Witte Huis

Michiel Vos mag na de inauguratie van Joe Biden als de nieuwe president van de Verenigde Staten waarschijnlijk bij hem op bezoek in het Witte Huis. Die verwachting sprak hij gisteren uit in RTL Boulevard.

Michiel Vos Foto: RTL

Joe Biden heeft de Amerikaanse verkiezingen gewonnen van Donald Trump en eind januari mag hij het Witte Huis betreden als de nieuwe president van de Verenigde Staten. De schoonmoeder van Michiel Vos, Nancy Pelosi, is de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden en een zeer prominent lid van de Democratische partij.

‘Ze is geen feestvierster’

Hoe heeft zijn schoonmoeder de verkiezingswinst van Joe Biden gevierd? “De vrouw is geen feestvierster. Ik heb het nog eens een keer gezien en gevraagd, maar zij gaat meteen weer als een soort oude machine aan het werk, want: dit moet worden gedaan, we gaan richting de transitie, wat zijn de plannen van de beste man en wat wil hij doen met het Congres? Dan komt het waarschijnlijk bij haar terecht, bij mijn schoonmoeder.”

Heeft Nancy er een beetje zin in? “Ze heeft er wel zin in, ja, want zij zit natuurlijk aan het eind van haar carrière en dit is een mooie afsluiting, in plaats van elke dag vechten tegen een tegenstander in de oppositie.”

Op bezoek bij Joe Biden

Presentator Eddy Zoëy vroeg Michiel vervolgens: “Werkt het dan ook zo bij jullie dat Biden heel af en toe bij jullie thuis komt?”

Michiel: “Nou, thuis wil ik niet zeggen, maar laat ik het zo zeggen, Eddy: we kunnen een keer langs op het Witte Huis. Ja, dat denk ik wel. Ja.”

Heeft Michiel in elk geval weer wat te doen na de tv-exit die hem te wachten staat.

Het RTL Boulevard-item met Michiel Vos kunt u zien op de RTL-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen