Maxime Meiland heeft groot geheim, wil er tv-show over maken

Dankzij de biografie van Martien liggen er al heel wat Meiland-familiegeheimen op straat, maar dochter Maxime Meiland heeft toch nog iets te verbergen. Dat vertelt ze in het tijdschrift Weekend.

Maxime Meiland © Wessel de Groot

Maxime Meiland is al over vele zaken behoorlijk openhartig geweest, bijvoorbeeld over haar vroegere drugsgebruik, haar uitgelekte seksfilmpje en haar daaropvolgende zelfmoordpoging. In het boek van Martien staat echter ook dat Maxime meerdere malen EMDR-therapie heeft gehad, maar ze wil niet zeggen waarvoor dat is geweest.

Maxime wil tv-show

EMDR is een behandeling om de gevolgen van schokkende gebeurtenissen te verwerken. De patiënt vertelt de herinneringen aan een trauma terwijl hij of zij door de therapeut wordt afgeleid met afleidende stimulansen, bijvoorbeeld handbewegingen of geluiden die links en rechts worden aangeboden.

Op de vraag waarvoor dit was, zegt Maxime in de Weekend: “Dat ga ik niet zeggen, nóg niet. Ik wil toch nog wel een paar dingen achterhouden, omdat ik die misschien ooit zelf wil gebruiken voor een tv-programma of voor iets anders. Het zou misschien heel nuttig kunnen zijn voor meiden die al jong hetzelfde meemaken.”

Naaktfilmpje

Het is merkwaardig dat Maxime hier zo gesloten over is, omdat ze over de meest intieme details van haar leven wél heel openhartig is geweest. Eén van die dingen is het seksfilmpje dat verspreid werd tijdens haar middelbare-schooltijd. “Er was een jongen in Sassenheim met wie ik via MSN contact had. Die vroeg aan mij of ik een naaktfilmpje wilde maken.”

Die Sassenheimer stuurde dat filmpje naar een vriend. “Een buitenlandse jongen. Die berichtte mij: als je niet wil dat dit uitlekt, moet je me zoveel geld geven. En ik wil ook weed hebben. Ik werd eigenlijk gewoon afgeperst. Ik heb van amma geld gejat.”

Dat filmpje is daarna alsnog verspreid. “Ik was ineens helemaal níks meer. Dat heeft me zoveel pijn gedaan.”

SBS 6

Terug naar Maxime’s plannen voor een tv-programma: met welk idee ze rondloopt is dus niet bekend, maar het ligt voor de hand dat de deuren bij SBS 6 wagenwijd openstaan. Elk programma waar de Meilandjes in zitten is een kijkcijfersucces, dus als Maxime een eigen show wil, hoeft ze maar met haar vingers te knippen.

Rondom de kerstdagen zijn de Meilandjes te zien met vier kerstspecials van Chateau Meiland. Daarna is het programma voorlopig even met winterstop.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen