Martijn Krabbé heeft corona: is The Voice of Holland in gevaar?

Martijn Krabbé, de tv-koning van RTL 4, is getroffen door het coronavirus. Op het allerlaatste moment wordt zijn kerstshow Merry Little Christmas overgenomen door Robert ten Brink, maar hoe zit het met The Voice of Holland?

The Voice of Holland Beeld: William Rutten

The Voice of Holland, dat vrijdag van start gaat op RTL 4 met de Blind Auditions-ronde, is een van de belangrijkste programma’s van de zender. Martijn Krabbé is presentator van het eerste uur en een Voice zónder Martijn zal wel even gek zijn. Het lijkt er echter op dat zijn coronabesmetting geen gevolgen heeft voor The Voice.

The Voice niet in gevaar

De meeste afleveringen van The Voice staan reeds op band: de rondes The Blind Auditions en The Battles zijn immers nooit live. “Dat staat er allemaal op inderdaad en de liveshows duren nog wel eventjes, dus dat is geen probleem”, legde Luuk Ikink maandagavond uit in RTL Boulevard.

Als de liveshows van The Voice van start gaan, zijn we alweer een paar maanden verder en uiteraard gaat iedereen ervan uit dat Martijn tegen die tijd volledig hersteld is. De symptomen lijken mild te zijn bij de televisiester. “Martijn is positief getest en zit in thuisquarantaine. Het gaat goed met hem”, laat RTL kort en bondig weten.

Luuk: “Kopen Zonder Kijken is ook allemaal al opgenomen, dus geen problemen op tv-gebied. Het is wel vervelend voor Martijn, want hij moet het nu even uitzitten in huis.”

Robert vervangt Martijn

Het enige programma dat wél in de problemen kwam door de coronabesmetting van Martijn, is de tweedelige kerstshow Merry Little Christmas, over mensen die miniatuurkerstdorpen bouwen. De presentatie daarvan is op het allerlaatste moment overgenomen door zendercollega Robert ten Brink.

Robert reageert: “Het kan verkeren, ja. Het is een verrassing met een bijsmaak, want Martijn Krabbé is positief getest en zit nu thuis en ik sta nu hier. Ik werd gedwongen. Ik was wel met een paar andere dingen bezig, maar goed, dat wurm je ertussen. Het leuke is: er waren al een paar promo’s geweest voordat ik überhaupt in beeld kwam en mijn familie riep de hele tijd: ‘Oh, Merry Little Christmas, dat is zo lekker!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen