RTL 4 zet Martijn Krabbé op kerstdorpbouwers-show

Hitpresentator Martijn Krabbé gaat voor RTL 4 een tweedelig programma over miniatuurbouwers van kerstdorpjes presenteren: Merry Little Christmas. De uitzendingen zijn op woensdag 16 en 23 december. Dat heeft de tv-zender laten weten. De presentator denkt dat RTL 4 een kijkcijferhit kan verwachten. “Ik denk dat het in deze tijd wel eens een schot in de roos kan zijn. Het is zo’n perfect world met allemaal knipperende lampjes, mooie kleine huisjes, een schaatsbaantje“, zo laat hij weten.

Het programma draait om heel fanatieke kerstdorpbouwers. “We gaan twee afleveringen maken waarin die mensen het tegen elkaar opnemen en daar komt dan een heel mooi, klein kerstdorp.”

Martijn verwacht geweldige televisie. “Het is zo lief en zo klein en zo schattig om dat op miniatuur te zien allemaal. Daarom ben ik natuurlijk ook gevraagd om dat te presenteren. Ze zochten gewoon de kleinste presentator die ze hebben bij RTL. Nou, dat ben ik dus“, grapt hij tegen Boulevard.

RTL 4 laat weten een gezellig programma te verwachten: “In Merry Little Christmas tonen de bouwers het uiterste van hun kunnen om tot de meest sfeervolle en oogstrelende kerstdorpen, pleinen en straten te komen. Wie wordt de allerbeste kerstdorpenbouwer van Nederland?

Men kan zich hier opgeven voor deze productie van Blue Circle.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen