Locatie nieuw Big Brother-huis uitgelekt: naast Johan Cruijff ArenA

De locatie van het nieuwe Big Brother-huis is uitgelekt: vlak naast de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, op een steenworp afstand van het hoofdkantoor van producent EndemolShine.

Geraldine Kemper Beeld: Wim van de Genachte

Het tv-programma Shownieuws bracht gisteren de primeur. De redactie kreeg een tip dat er momenteel een groot televisiehuis wordt gebouwd in Amsterdam-Zuidoost en nam daarop even een kijkje. Er bleek inderdaad al hard gewerkt te worden aan de realisatie van het Big Brother-huis, zo is te zien op de beelden van Shownieuws.

Van Almere naar Amsterdam

Showdeskundige Evert Santegoeds onthulde: “Het komt in Amsterdam. Daar staat het hoofdkantoor van Endemol, vlak naast de ArenA. Ja, kijk daar zijn ze bezig met het bouwen van een huis, wat niets anders kan zijn dan het Big Brother-huis.”

Voorheen stond het Big Brother-huis in Almere. “Ik weet niet of het net zulke taferelen worden als vroeger in de polder – toen stond het in Almere – maar dat was ongelooflijk. Het was toen zo’n succes en dat gaat niet meer geëvenaard worden, maar daar gaat ook niemand van uit.”

Vlaamse media berichten eveneens dat het Big Brother-huis in Amsterdam komt te staan.

Première in januari

Er is deze week veel naar buiten gebracht over de nieuwe Big Brother. Het gaat om een samenwerking met de Vlamingen en daarom zitten er straks zeven Nederlanders én zeven Vlamingen in het huis. Big Brother kent met Geraldine Kemper en Peter Van de Veire ook een Nederlands-Vlaamse presentatie.

De première van de 2021-editie is op maandag 4 januari en zal gelijktijdig worden uitgezonden op RTL 4 én RTL 5. De dagelijkse uitzendingen zullen vervolgens op 5 te zien zijn.

Update 9.10 uur – De nieuwe opnamelocatie is inmiddels bevestigd.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen