LINDA fotografeert voeten Rob Jetten: ‘Heel rare ringteen’

De vrolijke D66-leider Rob Jetten staat deze maand met een lang interview in de LINDA. De bijbehorende fotoshoot leidt nu tot enige beroering: zijn rechter ringteen zou er heel erg raar uitzien.

Rob Jetten Beeld: M

Paul van Riessen, de adjunct-hoofdredacteur van Quote, wist niet wat hij zag toen hij nietsvermoedend door de LINDA. zat te bladeren. Hij las het vraaggesprek met Rob Jetten vol interesse, maar werd plotseling afgeleid door de voeten van de 33-jarige politicus. De rechter ringteen van Rob heeft volgens hem een wat merkwaardige vorm.

‘Echt rare teen’

De Quote-man deelt zijn bevindingen met zijn duizenden volgers op Twitter. “U ziet Rob Jetten in bijzondere pekskes en poses? Ik zie vooral een rare ringteen. Echt een rare!”, zegt de journalist. “Wat denk jij dat er met die teen is? Ik zit er echt gebiologeerd naar te kijken.”

Zijn volger Annemiek zegt daarop: “Lijkt erop alsof ie er een keer flink mee tussen een deur heeft gezeten. Die kleine teen is ook best raar niet?”

Paul: “Nou! En zijn wijsteen is langer dan z’n dikke teen. Da’s bij mij ook echt anders.”

Overmatige intelligentie?

Zeggen de tenen wat over Rob? Annemiek denkt van wel. “Was dat niet een teken van overmatige intelligentie een te lange wijsteen?”

Paul: “Dat zou in elk geval verklaren waarom hij er zo mee te koop loopt.”

Zie hier de tweet van Paul van Riessen. Het interview met Rob Jetten kunt u lezen in de LINDA., via Blendle.

Lees ook: Rob Jetten onthult bij M: ‘Virusgekkie bij buurman in de tuin’.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen