Kim Kötter onthult: SBS 6 komt met Klussen with the Stars

SBS 6 werkt aan een programma in het genre BN’er-shows. De werktitel is Klussen met BN’ers. Dat heeft kandidate Kim Kötter, de vrouw van schandaalpodcast-maker Jaap Reesema, onthuld in haar vlog op YouTube.

Kim Kötter Foto: YouTube

De zwangere Kim Kötter, die volgens Dennis Schouten niet alleen een egoïst is maar ook een leugenaar, heeft er heel veel zin in. “Wat heel leuk is om te vertellen, is dat ik gevolgd word voor een tv-programma. Dat komt op Talpa, op SBS. Dat heet voorlopig ‘BN’ers in de bouw’ met een aantal heel leuke andere BN’ers.”

Waar gaat dat programma over? “Er wordt dan een heel bouwproces gevolgd. Bij ons is dat de zolderkamer, de babykamer, de logeerkamer. Eigenlijk alles op zolder.”

Jaap laat zwangere Kim klussen

Hoewel ze hoogzwanger is, laat Jaap haar vaak alleen in de kluszooi zitten. Hij is namelijk te druk met het opnemen van zijn schandaalpodcast met Sander Schimmelpenninck. “Jaap is echt schreeuwend druk, dus die is bijna niet thuis. Het meeste komt op mij neer.”

Voor de tv-makers moet een vrouw die niet kan klussen leuke content opleveren. “Nou ben ik sowieso niet zo’n goede klusser, maar ik mag nu ook even wat minder, dus we zijn even een planning aan het maken wat wel en niet gaat.”

Talpa: ‘Nog niet zeker’

Shownieuws meldde gisteren: “Talpa laat inderdaad weten dat ze bezig zijn met een klasprogramma voor BN’ers, maar dat BN’ers in de Bouw nog de werktitel is, maar dat ze nog niet weten wanneer en of het wordt uitgezonden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen