Kylie Minogue-interview met Boulevard verstoord door Jan Dulles

RTL Boulevard heeft verschrikkelijk veel moeite gehad om Kylie Minogue te interviewen. Niet alleen had de showrubriek last van Kylie’s ADSL-verbinding, ook Jan Dulles probeerde de hele tijd in te bellen.

Kylie Minogue Foto: RTL, YouTube

Kylie Minogue heeft nieuwe muziek uitgebracht en heeft daarom wat internationale media te woord gestaan via een videoverbinding. De zangeres had haar zaakjes echter niet helemaal op orde, want haar verbinding was tijdens het interview met Eric de Munck van RTL Boulevard zó slecht dat de beelden bijna niet uitzendbaar waren.

Kylie heeft glasvezel nodig

Voorafgaand aan het item van Kylie werd de kijker gisteren al gewaarschuwd door presentator Eddy Zoëy, vanwege de korrelige beelden. “De komende minuten is er niets aan de hand met je televisie. We hadden, zeg maar gerust, een vintage verbinding met Kylie.”

Wat was dit allemaal? “Die lijn was dus een heel ouderwetse ADSL-verbinding. Je moet je voorstellen dat je dan met je grote heldin zit te zoomen en dan is de verbinding echt crap. Daar hebben ze hun excuses voor aangeboden, maar dat was het.”

Jan Dulles saboteert Kylie-interview

Tot overmaat van ramp probeerde dus ook Jan Dulles van de 3JS de hele tijd in te breken. “Het was inderdaad vrij lachwekkend, want behalve dat slechte lijntje popte ook Jan Dulles de hele tijd op. Dan denk je: huh, Jan Dulles van de 3JS, hoe kan dat nou?”

Ja, hoe zit dat? “Nou, we hadden dus per ongeluk tegelijkertijd met Kylie ook een afspraak gemaakt met de 3JS om met elkaar te praten via de computer, dus dat ging een beetje ingewikkeld. Af en toe tijdens dat gesprek met Kylie, zag ik dus Jan Dulles in de hoek verschijnen. Maar goed, goed nieuws: Jan Dulles en Kylie Minogue hebben elkaar niet getroffen.”

Het interview met Kylie Minogue kunt u zien op de Boulevard-site.

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Wat vindt u?

Alle polls

Paul de Leeuw ligt behoorlijk onder vuur als presentator van Op1. Moet hij blijven of wieberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in februari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen