Jim Bakkum wil graag hoofdrol in ‘serieuze’ dramaserie op televisie

Jim Bakkum rijgt de ene na de andere inhoudsloze romantische komedie aan elkaar, maar hij zou het leuk vinden om ook eens de diepte in te gaan. Hij staat open voor een ‘serieuze’ film of dramaserie op televisie.

Jim Bakkum Foto: Casanova's

Ieder jaar weer speelt Jim Bakkum de hoofdrol in een hele serie romantische komedie’s. Hij was sinds oktober te zien met Casanova’s (foto) en in december staat Zwaar Verliefd 2 alweer in de planning. Het is allemaal niet bepaald Oscar-waardig, maar de ambities van de zanger reiken verder.

Romkomroutinier

De romkomroutinier zou graag eens iets anders willen dan oppervlakkige feel-good-films, vertelt hij in De Telegraaf. “Ik wil wel voorkomen dat ik op den duur het etiket opgeplakt krijg dat ik louter en alleen voor de huidige rollen geschikt ben. Natuurlijk ligt dit genre films me wel, maar het is natuurlijk ook aan mijzelf wat ik in de toekomst wil.”

Hoe gaat hij zichzelf de goede richting opsturen? “Ik ga de komende periode rondkijken of er wellicht mogelijkheden zijn om eens iets geheel anders te gaan doen. Ik ben van plan om met verschillende regisseurs en producenten te gaan praten die ik nog niet ken. Misschien biedt die ontdekkingsreis nieuwe kansen.”

Jim droomt van serieus werk

Jim droomt van serieuze rollen. “Ik zou dolgraag eens in een dramaserie of ’serieuze’ film willen acteren”, zegt hij. “Ik vind het belangrijk om me als acteur te blijven ontwikkelen.”

Verder vertelt Jim, ook wel bekend als de saaiste BN’er van het land, dat hij werkt aan een Nederlandstalig album en aan een kinderboek. “Op mijn lauweren rusten zit er voorlopig dus niet in.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen