IJskoud: Luuk Ikink maakt jarige Bridget Maasland blij met dode mus

Kennelijk had Bridget Maasland gisterenavond echt helemaal niemand om haar 46ste verjaardag mee te vieren, want ze stond gewoon RTL Boulevard te presenteren. En daar werd ze door Luuk Ikink ook nog eens blijgemaakt met een dode mus.

Bridget Maasland Foto: RTL

Aangezien vrijwel elke jarige BN’er wordt opgezocht door Aran Bade of één van zijn collega-verslaggevers bij Boulevard, zou je verwachten dat ze voor hun eigen presentatrice in de studio ook wel wat geregeld hadden. Heel even deed Luuk Ikink haar geloven dat dat inderdaad zo was, maar Bridget Maasland kwam van een koude kermis thuis.

36 jaar

Luuk stond voor zijn touchscreen toen hij de verjaardag van Bridget aanstipte. “Kijk eens, Bridget is jarig vandaag! Van harte gefeliciteerd! 36 jaar geworden, schitterend”, zei hij. Daarop antwoordde ze: “Ahh, dankjewel. Tel er tien bij op.”

Daarna zei Luuk: “Ja, heel mooi en daarom dacht ik: weet je wat, van al je vrienden, mensen en dieren die je leuk vindt, een klein liedje. Kijk maar even mee.”

Bridget verbijsterd

Uiteraard dacht Bridget dat daarna zo’n cliché tv-item volgde met haar ouders, haar zoontje en haar vrienden die haar feliciteren. Ze keek hartstikke verheugd. “Oh echt waar!”, riep ze uit.

Vervolgens startte Luuk één van zijn vreselijke überflauwe dierenfilmpjes in, waarop een stel onbekende honden ‘happy birthday’ meeblaft. Een totale deceptie voor Bridget. “Nou, dat lag al een jaar op de plank voor je”, sneerde hij.

Bridget verbijsterd: “Mooi… Ha ha.”

U kunt RTL Boulevard hier terugzien.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen