René Froger (60) in Boulevard: ‘Vanavond seks met Natasja!’

Terwijl zijn kinderen achter hem stonden en Natasja hun kleinkind vasthield, maakte René Froger gisteren in RTL Boulevard een nogal schunnige grap. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4.

René Froger Foto: RTL

René Froger is 60 jaar geworden en zoals het een goede showrubriek betaamt, gaat de verslaggever van dienst dan langs met bloemen, champagne en een verrassing om de jarige ‘onverwacht’ te feliciteren. Boulevard bracht een enorm tv-scherm met zich mee met daarop videoboodschappen, Shownieuws stond voor de deur met een accordeonist.

Dit soort obligate items staan steevast garant voor nogal saaie televisie, maar dankzij René werd het Boulevard-interview toch nog een opvallend tv-moment. De zestiger besloot er namelijk een nogal schunnige grap in te gooien ten overstaan van zijn (klein)kinderen.

‘Natas wil seks!’

Natasja, die op televisie altijd op standje bezorgd en meelevend staat, vertelde dat ze de verjaardag bescheiden gaan vieren. “Vanavond gaan we iets samen doen en dat is het”, vertelde ze.

R´ené zag Natasja toen in een ander standje voor zich. Hij gooide zijn armen in de lucht en riep: “Oh, we hebben seks! Alweer! Gisterenavond ook al! Het is feest!”

Zijn kinderen werden er wat ongemakkelijk van. Zoon Danny sloeg zijn handen voor zijn ogen. “Nou, eindelijk!”, merkte hij op.

‘Niet leuk om 60 te zijn’

Aan het eind van het item zaten nog wat tranen, toen René de videoboodschappen voorgeschoteld kreeg van voorspelbare collega’s als Jeroen van der Boom.

René geëmotioneerd: “Naarmate je ouder wordt, kom je er toch achter: het is heerlijk om wat centjes in je zak te hebben en een goed leven te hebben, maar dit kan tegen niets op. Dit is echt het mooiste wat er is.”

Waren dat dan echt alle clichés? Nee! “Ik vind het geweldig om de 60 te halen, maar het is niet leuk om het te zijn”, besloot René.

Beelden

De beelden van verslaggever Aran Bade die op bezoek gaat bij de hitsige Topper, kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen