Mark Rutte: ‘René Froger betekent heel veel voor de maatschappij’

De secretaresse van Mark Rutte had van de week weer een middagje BN’er-dienst. De premier heeft een brief naar René Froger laten sturen om hem te feliciteren met zijn zestigste verjaardag.

René Froger Foto: RTL

De tv-kijker kon er donderdag niet onderuit dat René Froger zestig jaar is geworden: ’s lands twee showrubrieken gingen bij hem langs om hem te feliciteren. Daarbij maakte René nog een behoorlijk expliciete grap over seks met zijn vrouw Natasja Froger. Een ander hoogtepunt kreeg René van een brief van de premier.

Brief van Rutte

René is zo trots als een pauw nu de premier heeft gepaaid. “Ik heb een hele mooie brief van Mark Rutte gekregen, die mij liefdevol feliciteerde. Hartverwarmend hoe hij alles heeft beschreven”, aldus de zanger vandaag in De Telegraaf.

Wat stond er dan in die brief? “Dat ik veel beteken voor de maatschappij, maar ook hoe ik als persoon ben. Het is prachtig om te lezen hoeveel humor hij heeft. Maar ik wil er ook niet te veel over kwijt wat er instaat, dat is iets persoonlijks.”

‘Ik ken Mark al langer’

Volgens René heeft hij een soort van vriendschap met de premier. “Mark ken ik al langer. Je komt weleens op een feestje, soms is hij daar ook. Dan raak je in gesprek en merk je dat er een klik is. Zo ontstaat een band. Ik heb regelmatig een goed gesprek met hem gehad.”

Als zestiger hoopt René het iets langer uit te houden dan zijn ouders. “Mijn ouders zijn helaas niet ouder dan 67 geworden. Ik wil toch wel een paar jaar langer in dit mooie leven staan.”

Het interview met René Froger kunt u lezen op de Telegraaf-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen