Bart Ettekoven: ‘Valt niet te werken met Glennis Grace’

Het Amerikaanse management van Glennis Grace vond het zó lastig om met de zangeres te werken dat ze hun ongenoegen hebben laten blijken in een statement aan RTL Boulevard. Het verbaast Weekend-baas Bart Ettekoven niets. Dat liet hij dinsdagavond blijken in Shownieuws. Ettekoven stond aan de desk met Grace’ vriendin Dyantha Brooks, die in de zomer mee was op haar America’s Got Talent-avontuur. Brooks beweerde dat het tijdsverschil de reden is van de breuk. 

Brooks: “De gemoederen liepen hoog op, want je probeert elkaar te bereiken en dan lukt het niet en dan raak je geïrriteerd, dus de gemoederen zijn absoluut hoog opgelopen. Toen hebben ze besloten uit elkaar te gaan.”

Onzin, stelt Ettekoven. “Het probleem is even dat ze natuurlijk nog meerdere breuken met managers achter haar naam heeft staan, hè. Haar moeder deed ooit haar management en dat ging niet goed, met John van Katwijk is ze met heel veel kabaal uit elkaar gegaan, toen Irene De Kom die ineens aan de kant werd geschoven voor het hele Amerika-gedoe. Nu wordt er weer gebroken met deze mannen. Het hangt wel een beetje aan haar dat ze lastig is er niet met haar te werken valt. Ja, ik ben fan van Glennis hoor, maar…

Brooks: “Dat is iets wat veel mensen zeggen, maar als je zo’n talent hebt als Glennis – en mensen zeggen het ook vaak over Anouk – dan moet je keuzes maken. Daarmee hou je niet altijd mensen te vriend.”

Volgens Brooks wil Amerika Grace nog steeds heel graag hebben. Ettekoven denkt daar anders over: “Sorry dat ik je even onderbreek, maar we hebben hier de directeur van 538 aan de desk gehad toen jullie in Amerika zaten en die heeft gezegd: ‘Je moet het ijzer smeden als het heet is. Binnen twee weken moeten er spijkers met koppen worden geslagen.’ We zijn nu twee maanden verder en er is nog helemaal niks gebeurd.”

Lees ook: Glennis schrikt dat management haar afkat in Boulevard (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen