Gerard Joling eet hondenvlees, braakt alles onder

Gerard Joling heeft in Taiwan wel eens hondenvlees gegeten, zonder het zelf te weten. Toen hij erachter kwam, kotste hij werkelijk alles onder. Dat vertelt de RTL 4-ster in de Story.

Gerard Joling Beeld: RTL

Hondenvlees is het vlees van een hond en wordt in veel Aziatische keukens als delicatesse beschouwd, terwijl er in de meeste westerse landen een taboe op rust. Veel mensen houden honden als huisdier en vinden het dan ongepast om hondenvlees te eten. Zo eten we in het westen ook niet graag kattenvlees.

Gerard over zijn nek

Ondanks dat taboe, heeft Gerard Joling toch een keer geproefd van hondenvlees. “Dat was in Taiwan. Ik ging over mijn nek. Toen ik het at, wist ik niet wat het was. Door de kruiden smaakte het overigens best lekker. Maar toen ik later hoorde dat het hondenvlees was, zag ik dat diertje ook direct voor me. Dat was niet prettig. Ik heb meteen overgegeven.”

Over het algemeen eet Gerard wel graag andere dode dieren. “Zuurkool vind ik het lekkerst, met draadjesvlees of een vette gehaktbal. Maar ik ben ook gek op gerookte zalm en gebakken hertenbiefstuk. Lekker met pepersaus. Het enige wat ik niet lust, zijn tuinbonen”, vertelt hij in de Story.

Curaçao

Gerard Joling viert momenteel vakantie in Curaçao en maakt daar ook geen geheim van. Er heerst momenteel een beetje een taboe op vakantiereizen, omdat veel mensen die in Nederland in lockdown zitten het niet prettig vinden als anderen vertoeven in de zon en dan mogelijk het virus weer mee terugnemen.

Er zitten op dit moment nog veel meer BN’ers op het Caribische eiland, maar daar zwijgen ze over uit angst voor kritiek. Het zou onder meer gaan om Caroline Tensen. Een andere BN’er die op dit moment op het eiland zit, is Jandino Asporaat.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen