‘Geraldine Kemper: wel tijd voor Big Brother, niet voor doodzieke pa’

Geraldine Kemper is vandaag groot in het nieuws omdat zij door RTL op de presentatie van de Big Brother-revival wordt gezet. Ondertussen laat ze haar doodzieke vader in de steek, meldde Story onlangs.

Geraldine Kemper Beeld: RTL

Op slechts vijfjarige leeftijd verliet de vader van Geraldine Kemper hun gezin. Ze zagen elkaar ruim twintig jaar niet meer. “Maar het kan bijna niet anders dan dat hij me weleens langs ziet komen op tv, en ik hoop dat hij dan trots is”, zei ze enkele jaren geleden. Nu blijkt dat Geraldine haar vader ein-de-lijk weer eens heeft gezien.

Geraldine heeft er naar eigen zeggen vijf jaar tegenaan gehikt om haar vader op te zoeken, maar besloot het tóch te doen. “Ik heb hem intussen een keer gezien. Daarna eigenlijk niet meer en dat is voor mij prima”, zei de RTL-ster enkele maanden geleden in de podcast Effe Relativeren.

‘Geraldine wil pa niet zien’

Haar vader vindt dat echter níet prima, meldt de Story. ‘Geraldine Kemper wil ernstig zieke vader niet zien’, kopte het blad onlangs. Het tijdschrift heeft met een ingewijde gesproken en die meldt dat de vader het jammer vindt dat Geraldine het contact heeft verbroken, omdat hij ernstig ziek zou zijn.

Volgens de ingewijde heeft Geraldine er niet veel moeite in gestoken. Ze zouden elkaar hebben ontmoet bij vader Thomas thuis, in de Zaanstreek. “Geraldine en Thomas hebben een uur met elkaar gesproken”, zegt de bron. “Maar in plaats van tijd en energie in het hernieuwde contact met haar vader te steken, wilde Geraldine hem daarna niet meer zien.”

Harteloos

Harteloos, vindt de bron het. “Dat heeft Thomas veel pijn gedaan. Hij wil zijn dochter terug. Thomas is ernstig ziek. Hij is lijkbleek en oogt krachteloos. Juist nu hunkert hij naar contact met Geraldine, daar kan hij kracht uit halen in deze loodzware periode.”

“Dat is ook de reden dat ik nu naar buiten treed met dit verhaal. Het steekt Thomas enorm dat Geraldine na hun laatste ontmoeting, twee jaar geleden, het contact opnieuw verbrak. Thomas heeft dit niet verdiend. Hij is een lieve man.”

Geraldine heeft aan Story laten weten niet in te willen gaan op de kwestie. “Ik ga hier niets over zeggen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen