Fred van Leer in ziekenhuis na uitlekken sekstape

Het lijkt ongelooflijk slecht te gaan met Fred van Leer sinds het uitlekken van zijn zeer expliciete seksfilmpje. Hij is vanmiddag ’ter observatie’ opgenomen in het ziekenhuis. Dat heeft zijn manager bevestigd aan De Telegraaf.

Fred van Leer Foto: TLC

De krant stelt dat er vanmiddag ‘grote paniek’ was bij Freds woning in Rotterdam, vanwege de aangesnelde politie én brandweer. “Het zag er volgens buurtbewoners in de Mathenesserlaan dreigend uit toen een lichaam uit het huis werd getakeld“, aldus de krant.

Fred is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens zijn manager Conny Schalke-Bax ’is hij daar in goede handen, meer mededelingen zullen niet worden gedaan.’

Hart van Nederland beging een uur geleden een kapitale fout door op sociale media te berichten dat Fred zou zijn overleden. Daar is volgens zijn manager geen sprake van.

Het zou kunnen dat de ziekenhuisopname te maken heeft met een mentale inzinking of een zelfmoordpoging, denken mensen op sociale media.

Er wordt verdrietig gereageerd op de ziekenhuisopname, maar er is ook woede, bijvoorbeeld bij journalist Jelmer Visser.

Jelmer: “Leuk hè, allemaal gezellig lachen om de gelekte sekstape van Fred van Leer? Lekker doorsturen naar iedereen. Hahahahahhaaaaa wat vies en ook stom. Kan jou het verder schelen, is maar toch een BN’er. Teringlijers.

Eerder gaf Patricia Paay toe dat zij zelfmoord overwoog na het uitlekken van haar sekstape in 2017. Het kostte haar zeker twee jaar om er mentaal weer bovenop te komen.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen