BN’er Esmée van Kampen slachtoffer van horrorpaparazzi

De BN’er Esmée van Kampen is na de verhuizing naar haar nieuwe woning slachtoffer geworden van regelrechte horrorpaparazzi. Dat vertelde ze maandag in de talkshow M, waar ze vaste gast is.

Esmée van Kampen Beeld: M

Esmée van Kampen is enkele jaren geleden naar een nieuwe woning in Gouda verhuisd. Daar was ze behoorlijk trots op, want ze liet zelfs de camera’s van Eigen Huis & Tuin toe om gezellig even binnen te kijken (zie onderstaand). Er kwamen echter ook paparazzi af op haar huis, die zónder toestemming een kijkje kwamen nemen.

Telelens tikt tegen raam

Het was echt afschuwelijk, herinnert Esmée zich. “Het is nog niet eens strafbaar geloof ik. Ik heb een dergelijke situatie vier jaar geleden gehad toen ik mijn huis kocht. Het duurde een maand voordat er allerlei journalisten voor mijn huis stonden. Ze kwamen foto’s maken van mijn huis.”

De actrice schrok zich dood toen er opeens een telelens tegen het raam tikte. “Ik zat op de bank een broodje te eten en er kwam een telelens tegen mijn raam aan. Ik heb alles opgezocht. Ik dacht dat het strafbaar was, maar blijkbaar dus niet. Het is waarschijnlijk een gat in de wet.”

Strafbaar

Het is ook niet prettig dat ze zomaar je adresgegevens kunnen vinden, aldus Esmée. “Volgens mij kun je alleen KvK-gegevens ophalen wanneer het rondom eigendom gaat of kadastrale registraties en ik vind eigenlijk dat dat strafbaar moet zijn”, zei ze. Wat ze daarmee bedoelt is niet precies duidelijk.

Esmée is bij sommige mensen bekend van het theater. Zo heeft ze in 2009 de hoofdrol gespeeld in de musical Hairspray. Ze was toen met haar 22 jaar de jongste musicalhoofdrolspeler ooit in Nederland. Bij het grote publiek is ze bekend van de irritante PLUS-reclames en de serie Familie Kruys.

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen