Beau wint zwaarbevochten talkshowstrijd om Thierry Baudet

Beau van Erven Dorens heeft de strijd om dé nieuwsgast van dit moment gewonnen: hij heeft vanavond Thierry Baudet aan tafel zitten over de bizarre Forum voor Democratie-soap. Dat heeft zijn redactie laten weten.

Thierry Baudet Beeld: RTL

De chaos bij Forum voor Democratie is compleet: nadat Thierry maandagavond opstapte als politiek leider van Forum, wil hij nu tóch weer gekroond worden tot leider. Hij kondigde vandaag een leiderschapsverkiezing aan, maar werd daarna door een meerderheid van het partijbestuur uit het bestuur gezet. Zelfs de sloten van het partijkantoor zijn vervangen.

Thierry bij Beau geen verrassing

Volgens Thierry proberen zijn critici ‘een ordinaire coup’ te plegen. Wat hij er precies over denkt, gaat hij vanavond vertellen in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Het zou dus zomaar kunnen dat Beau hele mooie kijkcijfers gaat neerzetten, omdat dit een politieke soap is waar het land van smult.

Dat Thierry voor Beau heeft gekozen is geen verrassing. Margriet van der Linden is sowieso geen optie en van Op1 is hij ook geen fan. Bij Beau schoof Thierry wél vaak aan: niet alleen was hij vorig jaar samen met Theo Hiddema te gast in de allereerste Beau, ook vorig seizoen was hij maar liefst twee keer te gast.

Beau met Thierry, Op1 over Thierry

Het zal vanavond bij Op1 uiteraard óók gaan over Thierry Baudet, maar dan niet mét Thierry, maar óver Thierry. Wie er precies te gast zijn bij Op1, wordt op een later moment bekend.

Ook de andere gasten in Beau worden later vandaag onthuld.

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen