Kinderpanel Margriet van der Linden juicht om vertrek Donald Trump

Margriet van der Linden had gisteren allemaal kleine Margrietjes aan haar talkshowtafel zitten. Niet alleen sabelden ze Donald Trump neer, ook spraken ze met dezelfde passie over klimaat en inclusiviteit.

Margriet van der Linden Foto: M

De talkshowhost van NPO 1 heeft ineens een kinderpanel dat zijn mening mag geven over de actualiteiten. Gisteren zaten vier kindjes aan de M-tafel van Margriet van der Linden om te praten over de Amerikaanse verkiezingen. De nederlaag van Donald Trump en de overwinning van Joe Biden stemde de kinderen erg tevreden.

‘Hoera, hoera, Trump is weg!’

De 14-jarige Darryll: “Ik vind het best wel erg, want het is een democratisch land en elke stem is eigen, dus elke stem moet gewaardeerd worden. Op het moment dat je vindt dat er is gefraudeerd, is het best wel erg als iedereen gewoon een stem mag uitbrengen dat echt eigen is. Het is natuurlijk van belang dat je dat dan accepteert als president.”

De 9-jarige Kate: “Ik was net thuis voor we weggingen en mijn moeder keek op haar WhatsApp en toen zag ze overal staan: ‘Hoera, hoera!’ Toen keek ze op het nieuws en toen zag ze dat Joe Biden had gewonnen en toen waren we echt héél blij.”

De 12-jarige Waïl (12): “Biden wil dingen rechtzetten die Trump slecht heeft gedaan, vergeleken met andere presidenten. Hij heeft het Klimaatakkoord verbroken met Europa, dus hij heeft heel veel banden gebroken met andere landen en dat vind ik jammer.”

‘Al het ijs gaat smelten’

Ook de 11-jarige Milou vindt het klimaat een belangrijk onderwerp. “Joe Biden wil heel graag iets voor het klimaat doen en voor de zorg. Daar ben ik heel erg blij mee. Het ijs is helemaal gesmolten over vijftien jaar en dan stijgt de zeespiegel ook. Er kan nog wat aan gedaan worden en Joe Biden wil heel graag wat aan het klimaat doen. Ik denk dat dat wel wat gaat helpen.”

Tot slot vindt Waïl het goed dat de nieuwe vice-president een gekleurde vrouw is. “Ik vind dat het aangeeft dat niet altijd dezelfde mensen de baas moeten zijn over het land. Vaak is het een man met een witte huidskleur. Nu is het een vrouw met een wat donkerdere huidskleur. Dat geeft wel wat aan ja.”

Margriet achteraf quasi-verbaasd: “Jullie zijn het wel eens met elkaar, hè?”

Fragment

De hele uitzending ziet u hier. Een fragment:

112 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Donald Dumped
november 14, 2020 00:44

De uitslag is definitief.
Joe Biden is de nieuwe president.
Er komen nog wat rechtszaken, maar die gaan eigenlijk nergens meer om…

Gast
AAM
november 14, 2020 01:19
Antwoord op  Donald Dumped

En daar mogen we allemaal heel blij mee zijn, al zal niet iedereen dit zich realiseren helaas.

Gast
J.Bouwmeister
november 13, 2020 21:33

Alle mensen die op Biden hebben gestemt,krijgen spijt en begrijpen niet hoe dom ze zijn

Gast
Donald Dumped
november 14, 2020 00:45
Antwoord op  J.Bouwmeister

Dit lezen mensen niet in VS, oelewapper…

Gast
Mediawijsheid
november 11, 2020 23:44

Biden is niet de president. De uitslag is nog niet bekend en daarna volgt een reeks rechtszaken.

Gast
Donald Dumped
november 11, 2020 23:51
Antwoord op  Mediawijsheid

Zucht. Weer zo n wappie.
We leven in Nederland, wat boeit ons VS?

Gast
Maarten
november 11, 2020 23:56
Antwoord op  Donald Dumped

Als de VS je niet boeit, gebruik dan alsjeblieft ook geen anglicismen. Ik haat dat vertaalde Engels! We live in the Netherlnds = we wonen in Nederland.

PS. Mediawijsheid kan zich beter Middelmatige Domheid noemen.

Gast
Willie
november 11, 2020 17:48

Pennsylvania – hoewel de huidige tellingen tonen Biden leidt er is zo veel corruptie in deze staat dat het waarschijnlijk is dat deze staat nooit zal komen tot een transparante en overeengekomen beslissing over wie wint deze staat. President Trump stond op de verkiezingsavond met 700.000 stemmen op, maar er kwamen meer dan een miljoen stembiljetten bij, die uiteindelijk de verkiezingen voor Biden stalen. De president heeft een duidelijke weg naar de overwinning zodra de illegale stemmingen zijn aangepakt.
Wisconsin – deze staat ook nu toont Biden in de leiding, maar vroeg in de ochtend na de verkiezingen meer dan 100.000 stemmen op magische wijze verscheen in Milwaukee. De huidige voorsprong voor Biden is slechts 20.000. Als deze stemmen of de uitzondering in de nummers in Rock County worden aangepakt, zal Trump waarschijnlijk winnen deze staat met een grote marge.
Michigan – deze staat is ook vol van fraude. Rechtszaken zijn er. Daarnaast werden er meer dan 100.000 stemmen gedumpt in Detroit en de leiding hier werd gestolen van Trump ook. Zodra de illegale stemmen zijn geëlimineerd president Trump heeft een zeer goede kans op het winnen van deze staat ook.

Gast
Willie
november 11, 2020 17:50
Antwoord op  Willie

Georgië – ook deze staat heeft veel fraude. De president won deze staat op verkiezingsavond met 100.000 stemmen. Maar na de verkiezing werd een programma opgezet om in principe oogst een aantal stembiljetten. Nu leidt Biden ook in deze staat. Zodra de geoogste stembiljetten zijn weggegooid, zal deze staat ook naar Trump gaan.
Nevada – er is veel fraude hier ook. Handtekeningen werden niet geverifieerd op honderdduizenden stemmen. Het is waarschijnlijk dat president Trump deze staat zal winnen als een van de niet-subsidiabele stemmen hier ook wordt geëlimineerd.
Arizona – niemand weet wat de hel is hier aan de hand. Door de vertragingen bij het tellen en opnemen van een winnaar, is het waarschijnlijk dat deze staat ook wordt gestolen van president Trump. Wat een zooitje.
Alaska – dit is nog steeds niet genoemd, maar het is duidelijk een rode staat en had moeten worden opgeroepen op verkiezingsavond.

Gast
Lanser
november 11, 2020 17:55
Antwoord op  Willie

Randdebiel.

Gast
Willie
november 11, 2020 17:58
Antwoord op  Lanser

Goede reactie van je ik geef je een plusje. Je heb hem verdiend.

Gast
Donald Dumped
november 11, 2020 20:31
Antwoord op  Willie

Georgië is een land in Azië, Willie.
Als daar gestemd is voor VS klopt er inderdaad iets niet…

Gast
Maarten
november 11, 2020 23:57
Antwoord op  Donald Dumped

Oké, deze reactie verdient drie plusjes.

Gast
Willie
november 11, 2020 16:16

Als de kindertjes maar niet gaan huilen.

En steeds meer prominente politici en andere wetgevers in de VS en over de hele wereld weigeren nu de Democraat Joe Biden, die door de media ten onrechte tot nieuwe president is uitgeroepen, te erkennen en er mee samen te werken. Terwijl de mainstream media en diverse politici nog steeds de illusie van Biden’s verkiezingsoverwinning koesteren, is de situatie in de VS al anders. De stemming is kantelend in het voordeel van Trump. Tegen de tijd dat het eindresultaat bekend wordt gemaakt, heeft Trump vermoedelijk weer de (legitieme) overwinning behaald en daarmee de tweede ambtstermijn.

Gast
Donald Dumped
november 11, 2020 17:00
Antwoord op  Willie

Ah Willie Desinformatie is er weer.
Ratelend over een president in een ander land in een topicover een Nederlands programma…

Gast
Willie
november 11, 2020 17:53
Antwoord op  Donald Dumped

Dat ratelen deden ze toch in dat programma.

Gast
Tonnie Rober
november 11, 2020 08:13

de KlaverJugend

Gast
aammehoela
november 10, 2020 21:12

Ben ook blij dat Trump zo meteen weg is, enkel en alleen voor het uitschelden van de media, totaal geen kritiek kunnen verdragen en natuurlijk zijn afwijzing van het klimaat. Maar om deze kinderen nu te vragen naar hun mening…. Ik heb M gisteravond maar deels gezien, dit item compleet gemist. Overigens vanavond niet gekeken. Zag weer dat het over homo’s ging, laat maar zitten. Lekker jeugdjournaal gekeken in plaats van M.
Neen, je gaat DWDD en De Vooravond nu echt missen en dat zegt dus iemand die anti-Trump is.

Gast
Robert
november 10, 2020 20:47

J

Laatst bewerkt 24 dagen geleden door Robert
Gast
Nick E
november 10, 2020 19:25

Dit is een reden dat de NPO zo snel mogelijk moet verdwijnen. Jonge kinderen gebruiken om je eigen hysterische klimaatagenda kracht bij te zetten.

Gast
anoniem
november 10, 2020 19:32
Antwoord op  Nick E

Veel jeugd is gewoon wat verder geëvolueerd dan de oudere generaties.. :-)

Gast
Robert
november 10, 2020 21:04
Antwoord op  Nick E

Je bent niet helemaal van deze tijd denk ik.

Gast
Nick E
november 11, 2020 00:27
Antwoord op  Robert

Als helemaal van ‘deze tijd’ volgens jouw betekend meedoen met de klimaat en coronagekte. Nee ik ben geen meeloper.

Gast
Johannes de Doper
november 11, 2020 00:41
Antwoord op  Nick E

Nee, je bent eerder een kinderlokker.

Gast
Sinas
november 11, 2020 01:13
Antwoord op  Nick E

Ga weg Nick Esch

Gast
Dominee Bonk
november 10, 2020 18:42

Persoonlijk vind ik die Margriet Verlinden niets meer dan een voorspelbaar-hypocriete npo- pot. Amen

Gast
Nick E
november 10, 2020 19:26
Antwoord op  Dominee Bonk

Het gaat nu over homosexualiteit.. rara wat vind Margriet nou zelf?

Gast
ano@niem.nl
november 10, 2020 17:34

Het zegt genoeg dat links “juicht”. Ze zijn totaal van de pot gepleurt.
Die M voorop. Verkondig de mening van in en rondom de grachtengordel, het stuit alleen maar op meer wegzappen publiek. Het worden leuke verkiezingen waarin recht volop gaat winnen.

Gast
snoezigkleinhertje
november 10, 2020 16:54

Als je denkt dat het niet walgelijker kan dan komt die lesbische oberstormfuhrer er toch nog overheen.
Petje af.

Gast
Kots
november 10, 2020 14:11

Dit soort kinderen zijn een soort paradepaardjes van hun ouders. Weten eigenlijk niet waar ze het over hebben maar krijgen alles ingefluisterd. Dan kan moeders zich weer lekker uitleven op Facebook of Instagram. ”Kijk eens hoe goed (…) bezig is, zo trots!!!!”

Gast
Nick E
november 10, 2020 19:27
Antwoord op  Kots

Inderdaad. De ergsten gaan in een zeilbootje varen en met verschrikkleijke tranentrekkerij en gezicht aandacht vragen voor hun religie het klimaat!

Gast
Pelvis Stresley
november 10, 2020 14:04

Deze kinderen gaan de rekeningen betalen voor de uit de hand gelopen immigratie en failliete overheid over een jaar of 30. Vertel ze dat maar ipv gedresseerd zeiken op een president van een land die door een stel hoogbejaarden en BLM liefhebbers naar de afgrond geleid en erin geduwd. Russen pakken europa in zonder enige slag of stoot tegenstand

Gast
[MikE]
november 10, 2020 14:05
Antwoord op  Pelvis Stresley

Het valt nog mee denk ik. Toen ik een jaar of 10 was, maakte ik me in groep 7 ook druk om rechtste politici. En toen ik zelf een jaar of 20 was, was al bijgedraaid. In goede richting dan…

Gast
vrouw M
november 10, 2020 13:56

Ik lach deze rechtse site ook uit, tijd voor een stevige ruk naar links. Rechts kan niets goeds doen voor de wereld, met links aan de macht gaat dat veranderen, stap voor stap.

Gast
[MikE]
november 10, 2020 14:06
Antwoord op  vrouw M

Verhuis gewoon naar Belarus, Noord Korea, Venezuela of Cuba.

Gast
Johannes de Doper
november 11, 2020 00:44
Antwoord op  [MikE]

Belarus? Wat ben jij voor vies stuk links tuig met je policor benaminkjes. Dat land heet Wit-Rusland! Alleen links tuig noemt dat land Belarus.

Gast
Sinas
november 11, 2020 01:18
Antwoord op  [MikE]

En jij naar nazi-Duitsland dan?

Gast
[MikE]
november 10, 2020 13:18

Waar slaat het om door hun linkse ouders indoctrineerde kinderen te laten opdraven in de uber feministische talkshow, M. Walgelijk.

Gast
peacock and whiteman
november 10, 2020 12:45

Ik heb er toch een beetje moeite mee dat je kinderen uitnodigt voor dit soort onderwerpen aan een talkshowtafel.
Laat kinderen toch gewoon kinderen zijn en zich niet met de politiek laten bemoeien.
En ze hebben toch nog (bijna) geen gevormde mening over politiek, die is toch meestal gestuurd door school en de thuissituatie en leer je pas als je wat levenservaring op doet.
Eigenlijk is daarom zelfs 18 jaar nog te vroeg om te mogen stemmen, doe eerst maar eens wat levenservaring op voordat je naar de stembus mag.

Gast
David
november 10, 2020 12:29

Wat is M een slecht programma en wat is die Margriet een slechte host zeg, om te janken…

Gast
Huismaker
november 10, 2020 11:09

En het wordt nog erger voor hun papa’s en mama’s.
De leugens en bedrog van de verkiezingen komen nog boven water.

Voor de goede orde:
Het is de media die heeft besloten dat Biden heeft “gewonnen”.
De stemmen zijn nog niet geteld en sterker nog: er is legaal protest ingediend.
Terwijl de Trump-haat welig door blijft gaan.

Gast
Donald Dumped
november 10, 2020 11:18
Antwoord op  Huismaker

Je mag niet jokken van je mama, Huismaker…
De kinderen gaan vanaf 20 januari grwoon Joe Biden als president meemaken. Niet meer ‘bully’ Trump…
Die kan lekker gaan golfen…

Laatst bewerkt 24 dagen geleden door Donald Dumped
Gast
Johannes de Doper
november 11, 2020 00:46
Antwoord op  Huismaker

Zat je ook zo kinderachtig te zeiken toen de media vier jaar geleden Trump uitriep tot winnaar terwijl nog niet alle stemmen geteld waren?

Gast
Donald Dumped
november 11, 2020 00:55
Antwoord op  Johannes de Doper

Natuurlijk niet. Want toen was natuurlijk alles goed gegaan. Was er niet aan gerry mandering gedaan en waren er geen groepen buitengesloten om te stemmen…
Ging helemaal eerlijk toen…
Was alles goed gegaan qua stemmen tellen…

Gast
Ron
november 10, 2020 11:02

Zeg dat M, is helemaal niet blij met de nieuwe president elect Biden hè…man man, wat een verheerlijking zonder objectiviteit, nuance en nuchterheid.

Gast
StefanV
november 10, 2020 10:52

Je kunt die kinderen niks kwalijk nemen. Die praten gewoon na wat ze door hun ouders of op school krijgen ingeprent. Wat wél kwalijk is: deze kinderen serieus nemen, alsof het volwassen deskundigen zijn. En doen alsof deze meningen representatief zijn voor alle kinderen.

Gast
Sjors Boomschors
november 10, 2020 10:46

En M blijft rustig doorgaan met het bashen van Trump.. de enige president die geen oorlog heeft gevoerd tijdens zijn periode (tot nu toe), de enige die Zuid Korea sinds lange tijd heeft bezocht, de economie weer draaide heeft gekregen..

Ben zeker geen supporter van de man maar het valt wel op dat programma’s als M geen enkele vorm van nuance kunnen en willen brengen.. Om maar van de gestuurde vragen richting de kinderen niks te zeggen..

Gast
GrijzePilion
november 10, 2020 10:55
Antwoord op  Sjors Boomschors

Trump is een brulaap. Altijd al een brulaap geweest en zal altijd een brulaap blijven. Dat jij hem lief vindt is leuk voor jou. Ik vind hem een brulaap. Zijn presidentschap was inderdaad goed voor het wereldwijde aanzien van AmeriKKKa. Maar ja, jij komt er natuurlijk bijna dagelijks en bent dé Amerika kenner bij uitstek dus ik snap wel dat je de nuance mist.

Laatst bewerkt 24 dagen geleden door GrijzePilion
Gast
Donald Dumped
november 10, 2020 11:07
Antwoord op  Sjors Boomschors

Zuid Korea bezocht?
Zo he, da’s een stoere actie…

Gast
saperdeflap
november 10, 2020 13:59
Antwoord op  Donald Dumped

U weet donders goed, wat hiermede bedoelt wordt. Maar ja, als je de gehele dag op de bank zit te wachten op je uitkering? Dan zak je vanzelf af naar de term vegeteren.

Gast
saperdeflap
november 10, 2020 13:55
Antwoord op  Sjors Boomschors

Ik heb een lichte hartritmestoring en dat wil ik graag zo houden. Daarom kijk niet naar die klitkluiver, met haar imbeciele inborst.

Gast
Robert
november 10, 2020 10:24

Meer dan de helft van de Amerikanen is blij dat die dictatoriale narcistische kleuter het veld moet ruimen, waarom zouden kinderen daar niet blij mee mogen zijn.

Gast
Frans
november 10, 2020 10:44
Antwoord op  Robert

Volgens mij moeten kinderen zich met hele anderen dingen bezig houden.

Gast
Robert
november 10, 2020 11:04
Antwoord op  Frans

Je kunt ook denken het hoort bij de opvoeding, je leert kinderen ook over millieu, klimaat enz.

Gast
Frans
november 10, 2020 11:14
Antwoord op  Robert

Het hoort erbij maar daar hoort ook bij dit te nuanceren.

Gast
Nick E
november 11, 2020 00:29
Antwoord op  Robert

Je bedoelt indoctrineert..

Gast
Nick E
november 11, 2020 00:28
Antwoord op  Robert

Kruip is ff snel terug onder je vierjarige steen jokertje… Trump gaat fraude bewijzen.

Gast
Johannes de Doper
november 11, 2020 00:49
Antwoord op  Nick E

Jij wordt nu al keihard uitgelachen. En halverwege januari nog harder.

Gast
Donald Dumped
november 11, 2020 00:58
Antwoord op  Johannes de Doper

Ik kan niet wachten op die complete deceptie van de Trump aanhangertjes. Tissues en touwtjes zullen niet aan te slepen zijn…

Gast
Groyper
november 10, 2020 10:17

Gisteren iemand even verteld wat Trump voor elkaar gekregen heeft in het Midden-Oosten.
De persoon keek me met grote ogen aan want had geen flauw idee.
“Niks van meegekregen” zei hij als fervent NPO kijker.

Gast
Donald Dumped
november 10, 2020 10:23
Antwoord op  Groyper

Omdat hij ook niks voor elkaar gekregen heeft in het Midden Oosten.
Ja, ruzie gemaakt met Iran.(Zonder corona was dat conflict absoluut geëscaleerd)…
Palestijnen nog bozer gemaakt…

Gast
Willie
november 10, 2020 10:30
Antwoord op  Donald Dumped

Wat een domme reactie van je.

Het is wat om met de terroristen staat Iran ruzie te maken.

Gast
Donald Dumped
november 10, 2020 10:34
Antwoord op  Willie

O, daar maakte hij geen ruzie mee?
Je bent een zwetser Willie, een dommie…
Als er wapens te verhandelen waren was w.b. Iran en het gehele Midden Oosten VS er als de kippen bij…

Gast
Willie
november 10, 2020 10:41
Antwoord op  Donald Dumped

Dan is iedereen er als de kippen bij ook Europa. Je hebt het over was dit was onder Obama niet onder Trump met Iran.

Gast
Donald Dumped
november 10, 2020 10:46
Antwoord op  Willie

Tuurlijk. Je bent gewoon niet al te snugger. Zo’n twee jaar geleden. Een miljardenwapendeal met n.b. (aartsvijand)Saoedie Arabië. Wie was toen de president? Juist…

Gast
Willie
november 10, 2020 12:54
Antwoord op  Donald Dumped

Ik heb het over Iran je moet toch beter lezen Wist je dat Nederland heel hoog staat in de wapenhandel en wat denk je van EU landen die lopen voor op
En Saoedie Arabië. zijn toch onze vrienden .Toen Wilders begon over de mensenrechten werd hij bijna opgehangen door politiek den Haag met de PVDA voorop want dat schade onze handel
Palestijnen zijn trouwens altijd boos. daar leven ze van.

Gast
Donald Dumped
november 10, 2020 12:57
Antwoord op  Willie

Weer doe je aannames Willie.
Kom nou eens met iets concreets.
Of is dat moeilijk voor je?

Gast
Meindert Kramp
november 10, 2020 12:42
Antwoord op  Donald Dumped

“dommie”, wat origineel zeg! Scheelt maar weinig met Donnie.

Gast
Misutoria
november 10, 2020 10:32
Antwoord op  Donald Dumped

Twee vredesverdragen had die paar maanden geleden gesloten in het midden oosten.

Gast
Nick
november 10, 2020 10:12

De nieuwe generaties soyboys, feministen en marxisten worden weer gecreëerd.

Laatst bewerkt 24 dagen geleden door Nick
Gast
anonymous
november 10, 2020 09:54

Lijkt wel een tv programma in een streng communistsisch land.
Walgelijk,

Gast
Misutoria
november 10, 2020 10:35
Antwoord op  anonymous

Bizarre wereld waarin we leven. Een stel geïndoctrineerde kinderen die niets weten van de wereld die in een tv programma worden gezet in de hoop dat ze volwassen mensen op hun onderbuik gevoelens gaan inspelen. Vervolgens is het reclame; en hoor je niets anders dan vreselijke geluiden uit de tv je kamer ingeslingerd worden met boem boem boem en rap herrie. De mens gaat flink achteruit.

Gast
Meindert Kramp
november 10, 2020 12:53
Antwoord op  anonymous

Nederland is een nog niet zo heel erg streng communistisch land. Nog niet, wees maar niet ongerust. De politie komt aan je deur, omdat die bang is dat je bedreigd gaat worden. Maar het gaat eigenlijk om iets heel anders. Flavio Pasquino is een heel beleefde, zachtaardige maar ook doortastende man, die gewoon bezorgde mensen interviewt en daardoor heel erg bezorgde politie aan zijn deur krijgt, want die bezorgde oude man, die jij interviewde “hoe staat jijzelf daar nou in?” vraagt de agente aan Flavio, een politie agent, die Flavio’s video’s nota bene goed kent. Dat is vragen naar de bekende weg. De politie weet de weg naar je voordeur trouwens snel te vinden.

https://www.groot-waterland.nl/2020/11/10/politie-edam-aan-de-deur-vanwege-een-video-video/

Gast
Jolanda
november 10, 2020 21:22
Antwoord op  Meindert Kramp

Dit land maar ook vooral de mensen, beginnen knetter gek te worden.

Gast
Nick E
november 11, 2020 00:30
Antwoord op  Jolanda

Dat gevoel heb ik nou ook Jolanda. Soms heb ik de neiging mij helemaal uit te kleden en te zeggen. HIER ben ik.

Gast
Frans
november 10, 2020 09:47

Het lijkt wel of dit programma steeds walgelijker wordt.
Naast zowel heel extreem links en zwart Nederland worden nu ook al kinderen ingezet.

Gast
allochtoon
november 10, 2020 09:47

Geweldig land Nederland. Kinderen helemaal geïndoctrineerd over Trump, Amerika en democratie. Vreemd dat ze niet weten dat er een ongekozen Guus Flater in Nederland staatshoofd is in Nederland, die ze niet kunnen wegstemmen. Wordt dit onderwezen in burgerschap?Krijgen kinderen deze informatie? Waar is het tegengeluid over de ongekozen Guus Flater. De machthebbers het sprookje van Guus Flater er goed doorgedrukt via NPO en onderwijs.
Hypocriet om Trump te bashen
Iets met splinter balk ook. Nederland fantasie democratie

Gast
Willie
november 10, 2020 10:03
Antwoord op  allochtoon

Ik las deze op internet

Afgelopen jaren was er veel meer vrede op de wereld. Van mij had dit wel vier jaar langer mogen duren.

Gast
Donald Dumped
november 10, 2020 10:06
Antwoord op  Willie

Desinformatie Willie is weer bezig.
Bronnen?

Gast
Willie
november 10, 2020 10:31
Antwoord op  Donald Dumped

Flikker op met je bronnen je heb toch ook Google.

Gast
Donald Dumped
november 10, 2020 10:36
Antwoord op  Willie

Wat een uitvlucht zeg.
Ja er is Google, maar ook daarop geen bewijs van grootschalige verkiezingsfraude.
Domme Willie…

Gast
Willie
november 10, 2020 10:45
Antwoord op  Donald Dumped

Lezen het ging in mijn reactie over vrede in de wereld.Ik bedoel zouden ze dit die kindertjes ook verteld hebben.

Gast
Meindert Kramp
november 10, 2020 13:20
Antwoord op  Donald Dumped

Donald Dump is een grote fan van Donald Trump, maar hij durft er niet voor uit te komen.Hij doet net of hij hem dumpt.

Gast
Meindert Kramp
november 10, 2020 13:15
Antwoord op  allochtoon

De splinter en de balk ook inzake de Nederlandse/EU kritiek op het democratisch gehalte van de Poolse rechtstaat.
In Nederland zijn bijna alle rechters van D’66 en hun oordelen zijn navenant. Kajsa Ollongren (D’66) bemoeit zich met de vrijheid van meningsuiting en noemt een gedegen verslag nepnieuws, een verslag dat is gepubliceerd door een stichting, die vindt dat de Nederlandse cultuur onder vuur ligt en na gedegen bronnenonderzoek met dat verslag kwam, dat gaat over mensen (Afriyie) en groepen, die van onze overheid subsidies ontvangen voor hun acties. Als de brenger van het zogenaamde nepnieuws vervolgens hierover zijn beklag gaat doen bij het OM dan legt die het naast zich neer. Dit is Nederland anno 2020, een communistisch land. De politieke agenda is communistisch d.w.z. afschaffing van alles dat naar een oorspronkelijke blanke identiteit riekt en het massaal binnenlaten van honderdduizenden mensen, die wel graag willen consumeren, maar het geld er niet voor hebben. Dat hebben wij dus weer wel. Stem op Rutte voor meer inclusiviteit (walg), voor meer delen. Als je niet wilt delen, dan geeft het niet. Er bestaat ook nog zoiets als belastingen. Wij zullen en moeten solidair zijn in armoede. Wij hebben niets meer te kiezen.

Gast
Nick E
november 11, 2020 00:33
Antwoord op  allochtoon

Wanneer die amorele anti-grondwettelijke (JA EEN MONACHIE HOORT NIET IN EEN ECHTE GRONDWET) anti-democratische koninklijke poppenkast verdwijnt? alles bij gratie van het klootjes volk.. of de onderdanen zoals ze zich liever laten noemen…

Gast
A. Tempelman
november 10, 2020 09:39

Kindermeningen zijn leuk. Maar niet met die leidende vragen van Margriet.

Gast
Rooie Rinus
november 10, 2020 09:24

Ach, het is wel vaker in de geschiedenis voorgekomen dat men kleine kinderen in ging zetten om t perfide gelijk te halen. Dat liep altijd slecht af, dus er is nog hoop.

Gast
Jan
november 10, 2020 09:10

Dat Kuifje links-extremistisch is en alle grip op de werkelijkheid kwijt is, dat weten we nu wel. Dat er echt ouders zijn die hun kinderen laten opdraven bij zo’n programma om zulke onzin uit te kramen is pas echt een gotspe.

Gast
Bart
november 10, 2020 09:05

M is een heel eng en fout programma.

Gast
Willie
november 10, 2020 08:59

O ja Trump had gelijk met het vaccin blijkt nu.

Gast
ome H
november 10, 2020 09:06
Antwoord op  Willie

Vertel

Gast
Willie
november 10, 2020 09:27
Antwoord op  ome H

Ik vertel niets zoek het zelf maar op. Dat luie gedoe van je.

Gast
Meindert Kramp
november 10, 2020 13:24
Antwoord op  Willie

UITSTEKENDE REACTIE. Laat die luie varkens het zelf maar uitzoeken, want als jij het ze vertelt en je maakt een klein spelfoutje, dan ben je volgens die leugenaars af.

Gast
idioot
november 10, 2020 08:58

Hier krijg je geleerd dat een afwijkende mening niet mag. Op de lange termijn loopt dat dan een keer fout…

Gast
Willie
november 10, 2020 08:57

Heel droevig dit en misselijkmakend.. Kinderen misbruiken voor je eigen politieke doelstellingen.
Dit is terug naar de propaganda middelen van Goebels in de jaren 1933-1945.Links is diep gezonken.
Heeft links al een uniformpje bedacht voor deze kinderen.

Gast
Mette Bus
november 10, 2020 08:57

Wat een top idee dat kinderpanel!

Gast
Meindert Kramp
november 10, 2020 13:26
Antwoord op  Mette Bus

Busje komt zo. Geen dank voor wat je graag wilt horen.

Gast
Bah bah
november 10, 2020 08:56

Ook dat is Nederland, het land waarin volwassenen moeten buigen voor die malle kinderen met hun verwaande en verwende uitgestreken linkse deugbekkies. Is dit wat ze leren op de dumpplekken die hun ouders voor hen met zorg en voor veel geld hebben uitgezocht? Wat een armoe.
Ik ben blij dat als mijn tijd is gekomen ik niks achterlaat bij deze verknipte nieuwe generatie mafketels! Zum kotzen!

Gast
Alex
november 10, 2020 08:54

M is inmiddels de dip in de vooravond van NPO1.

Gast
Meindert Kramp
november 10, 2020 13:27
Antwoord op  Alex

Door die bril heeft ze een zorgelijk oud koppie gekregen. De mense hebben al genoeg zorge. Dat opaatje kunnen ze er niet bij hebben.

Gast
Mette Bus
november 10, 2020 08:54

Ik heb genoten van het kinderpanel.

Gast
Wilfred Gemeen
november 10, 2020 08:54

Heerlijke satire dat M.

Gast
Carl
november 10, 2020 08:51

Ik vond het zeer vervelende blaagjes, ik kreeg er gewoon plaatsvervangende schaamte van. Geen normaal kind praat zo.

Gast
Jan
november 10, 2020 08:48

Wanneer M een vraag stelt is ze ongeveer 5 minuten aan het kletsen en degen die antwoord wil geven krijgt amper de tijd om antwoord te geven of M valt al weer in de rede.
Misschien is het beter om M een uur alleen te laten kletsen dan kan ze de vraag aan zichzelf stellen en ook zelf het antwoord geven!
Gisteren was het ook weer erg “gemaakt” met die kinderen, die hebben dat gewoon van te voren ingestudeerd. Normale kinderen praten nog niet zo.

Gast
Karbonade
november 10, 2020 08:44

Hey kijk, er zit een zwart jongetje bij. Omdat het moet.
Ik mis alleen nog het door de NPO verplichte hoof ddoekje.
Zo jammer dit. Nét niet divers genoeg

Gast
Asjemenou
november 10, 2020 08:42

Welkom bij les 1 van de M thuiscursus indoctrinatie, waarbij M gaat uitleggen hoe in een aantal simpele stappen, een compleet volk te beïnvloeden is. Het belangrijkste is Acceptatie. Het kennen van de naam van de leider, om als een blok achter hem te gaan staan. #Biden #ookvoorkinderen #indoctrinatievoordummies

Gast
Gerard Cocks
november 10, 2020 08:41

Had voor de afwisseling een lid van de Hitlerjugend aan tafel gezet.

Gast
Panda De Haan
november 10, 2020 08:39

Top uitzending weer van M.

Gast
Bente
november 10, 2020 08:49
Antwoord op  Panda De Haan

Onderbouwen aub i.p.v. alleen maar alles van NPO en Talpa goed noemen, en alles van RTL slecht.

Gast
critikast
november 10, 2020 08:38

Kindjes van omroepmedewerkers of hun vriendjes !

Gast
Bente
november 10, 2020 08:35

Verrassend, allemaal kinderen met dezelfde linkse standpunten…

Gast
Mark
november 10, 2020 08:35

Gehersenspoelde zieltjes man man man

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen