Wilfred vond Zondag met Lubach dit keer tegenvallen

Normaal gesproken buitelen de BN’ers over elkaar heen om na Zondag met Lubach fragmenten te delen en Arjen Lubach de hemel in te prijzen, maar afgelopen zondag viel dat – ondanks het kijkcijferrecord – wat tegen. Arjen had een item over iets met bontkragen en dat kreeg de handen nauwelijks op elkaar. Ook tv-miljonair Wilfred Genee vond het een beetje slaapverwekkend. Hij zat voor de buis, maar vond het ditmaal een beetje tegenvallen. Hij had meer verwacht van de VPRO-ster.

Het was het deze week net niet, vindt Wilfred. “Ik heb een stukje gezien, maar ik vond het niet zo heel erg spectaculair deze keer.”

Het stukje over Ivo Niehe vond Wilfred wel leuk, maar niet vernieuwend. “Hij had het heel goed opgebouwd met Ivo. Dat hij zo’n enorm lange introductie had. Het was wel grappig, maar er zat niet een verdieping in zoals vorige week.”

Sidekick Rick Romijn denkt dat de verwachtingen nu heel hoog liggen: “Het is altijd een 7 en soms is het een 9, maar het is nooit een 4.

Waar keek Wilfred dit weekend wél graag naar? “Ik vond Ik Geloof In Mij geweldig“, zegt hij, wijzend op het nieuwe vrijdagavondamusement van SBS 6.

Overigens viel Wilfreds Veronica Inside gisteren ook wat tegen. Er zaten geen foute homograppen in en het ging ook niet over Akwasi.

Foto: NPO, RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen