‘Weet je Dionne Stax nog op Televizier-gala? Slééécht!’

Dionne Stax en het Gouden Televizier-Ring Gala: het bleek vorig jaar een enorm pijnlijke combinatie. De klus werd gezien als Dionne’s opstapje naar de presentatie van het Eurovisie Songfestival, maar ze deed het zo belabberd, dat ze onherroepelijk van dat opstapje af is gekeild. Men heeft het er nog steeds over, bijvoorbeeld deze week in de radiovariant van VI. “Was dat vorig jaar niet met Dionne Stax dat het zo pijnlijk was? Dat was slecht!“, riep Radio Veronica-baas Niels van Baarlen.

Collega Rick Romijn deed ook een duit in het zakje: “O, dat was zo slecht.

Die uitspraken komen ongetwijfeld op een ietwat pijnlijk moment, want volgens Weekend is het zo klaar als een klontje dat Dionne het dit jaar tóch weer mag gaan proberen.

De AvroTros heeft nog niets gezegd over de presentatie van het gala, dat donderdag plaatsvindt, maar Weekend zegt het al te weten: “Weekend kan onthullen dat, ondanks alle kritiek op haar optreden vorig jaar, Dionne Stax wederom van de partij zal zijn.

Een bron zegt tegen Weekend: “Het is een opvallende keuze. Veel mensen hadden, na vorig jaar, niet gedacht dat Dionne zou terugkeren op dit grote podium maar de omroep heeft er toch voor gekozen om de presentatrice dit jaar weer te vragen.

Volgens het blad zal Dionne wederom samen met Rik van de Westelaken presenteren. Qua presentatie belooft het dus weer een saaie avond te worden.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen