Tv-land in mineur, Jim Bakkum wil geen soap

RTL en Talpa hoeven Jim Bakkum niet te bellen voor een eigen reallifesoap. Hij ziet het niet zitten om de hele tijd camera’s over de vloer te hebben. Dat laat hij weten in een story op Instagram. Als tv-makers bij Jim aanbellen met het verzoek voor een eigen soap, dan heeft hij zijn antwoord al klaar. “Nee“, laat de strippende acteur resoluut weten. “En dat is niet voor onszelf. Wij zouden het prima vinden. Maar ik wil niet dat mijn kinderen opgroeien met camera’s om zich heen… Vandaar.”

Het is overigens best wel geestig dat Jim hier als ondraaglijk saaie BN’er überhaupt over heeft nagedacht. Het wordt in zijn geval al lastig om een halve aflevering te vullen.

Waar hoeft de tv-wereld Jim nog meer niet voor te vragen? Programma’s als Wie is de Mol en Expeditie Robinson. “Ik doe nooit mee aan langdurige afvalrace-programma’s, behalve aan Het Perfecte Plaatje en dat was behalve één van de vetste dingen die ik ooit op tv heb gedaan, ook ‘werk’“, zegt hij. “Voor niets gaat de zon op.

Gewone spelshows als Ik Hou Van Holland mogen hem wél bellen, tenzij er geen riante onkostenvergoeding tegenover staat. “Ik hou van spelletjes dus dat is dan sowieso al de reden waarom ik meedoe. En als kandidaat krijg je een ‘onkostenvergoeding’, wat voor sommige mensen nog steeds heel goed betaald is.

Wat is eigenlijk zijn eigen tv-favoriet? The Real Housewives of Beverly Hills. “Het gaat letterlijk nergens over, maar het kijkt zo lekker weg na een dag te hebben gewerkt/gezorgd.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen